Yanlış anlama, sadece merak ettiğimden soruyorum: 'Yasal' diye tabir ettiğin müzikleri nasıl elde ettin? Albümlerin CD olarak satıldığını biliyorum ancak hiç satın almadım şu ana kadar. Benim bildiğim en yasal yol Spotify tarzı uygulamalar herhalde
Yanlış anlama, sadece merak ettiğimden soruyorum: 'Yasal' diye tabir ettiğin müzikleri nasıl elde ettin? Albümlerin CD olarak satıldığını biliyorum ancak hiç satın almadım şu ana kadar. Benim bildiğim en yasal yol Spotify tarzı uygulamalar herhalde
Şanışer bir yeraltı rapçi olduğu için çoğu albümü zaten yasal değil. CD'ye çekip satıyordu. Son çıkardıkları yasal sadece. Ben hepsini albümden çektim. CD Rip Tool yardımıyla.
Yakınlarınız ile aile hesabı kullanabilirsiniz. Ya da üniversite öğrencisi iseniz 9TL'ye de kullanabilirsiniz.
Ayrıca benim gibi bilgisayara her hafta format atıp, çok fazla cihaz değiştiren kişiler için çok kullanışlı o anki cihazıma indirip bütün şarkılara ulaşabiliyorum.
Eğer hi-fi kulaklığa sahip iseniz Tidal önerebilirim, Deezer'da aynı şekilde bu iki platforma rakip ancak YT music tarafı pek öneremem.
Apple Music kullanıyorum. Öğrenci tarifesi ve 3 ay ücretsiz deneme süreli. Şu anda memnunum. Spotify üyeliğime biraz ara verdim fakat tavsiye ederim. Spotify öğrenci tarifesi aylık 9 lira. Apple müzik ise 7 lira.