Spotify müziği Instagram müziklerine nasıl eklenir?

eymentosun

Decapat
Daha fazla  
Spotify'da tanıdığımın şarkıları var ama Instagram hikaye not gibi şarkı ekleme yerinde adı çıkmıyor. 1 2 şarkısı YouTube'da da var ama Instagram kendi mi ekliyor yoksa manuel olarak yapabiliyor muyuz? Merak eden olursa şarkıcının isimini paylaşırım yasak değilse.

Sanatçının eklemesi gerekiyor diye biliyorum. Tabii bunun bazı koşulları da vardır elbet. Yeniyetme bir şarkıcıysa hemen ekleyemez bence.

Ben de ne kadar şanssızım ki en sevdiğim şarkı bırak Instagram'ı, Spotify gibi uygulamalarda bile yok. Sadece Youtube'da var. Dizi özel müziği olduğu için olabilir. Keşke Instagram'da olsaydı, profilime eklemek isterdim. Müzisyeni vefat etmiş ama, imkansız bir ihtimal yani.

Dinlemek isterseniz: (25. saniyeden sonra patlıyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanatçının eklemesi gerekiyor diye biliyorum. Tabii bunun bazı koşulları da vardır elbet. Yeniyetme bir şarkıcıysa hemen ekleyemez bence.

Ben de ne kadar şanssızım ki en sevdiğim şarkı bırak Instagram'ı, Spotify gibi uygulamalarda bile yok. Sadece YouTube'da var. Dizi özel müziği olduğu için olabilir. Keşke Instagram'da olsaydı, profilime eklemek isterdim. Müzisyeni vefat etmiş ama, imkansız bir ihtimal yani.

Dinlemek isterseniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam şarkıyı MP3 şekilde indirip Spotify'dan dinleyebilirsiniz.

Ben de ne kadar şanssızım ki en sevdiğim şarkı bırak Instagram'ı, Spotify gibi uygulamalarda bile yok. Sadece YouTube'da var. Dizi özel müziği olduğu için olabilir. Keşke Instagram'da olsaydı, profilime eklemek isterdim. Müzisyeni vefat etmiş ama, imkansız bir ihtimal yani.

Dinlemek isterseniz: (25. saniyeden sonra patlıyor.)

2022 23 24 yıllarından beridir yapıyor Spotify da 150 bin 250 bin dinlenmesi de var. O zaman desteğe başvuracak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı