Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 10 Ocak 2021 #11 Exinie dedi: Evet, süresi bitince para çekmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bu ay kullan 1 gün kala iptal et.
Exinie dedi: Evet, süresi bitince para çekmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman bu ay kullan 1 gün kala iptal et.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 10 Ocak 2021 #12 Quitahditale dedi: O zaman bu ay kullan 1 gün kala iptal et. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttim, hep unutuyorum diye. Sanırım bir çözümü yok bir dahakine iptal ederim ya da kendime güvenemediğim için şimdi iptal ederim.
Quitahditale dedi: O zaman bu ay kullan 1 gün kala iptal et. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttim, hep unutuyorum diye. Sanırım bir çözümü yok bir dahakine iptal ederim ya da kendime güvenemediğim için şimdi iptal ederim.
AVCI35 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #13 Exinie dedi: Konuda belirttim, hep unutuyorum diye. Sanırım bir çözümü yok bir dahakine iptal ederim ya da kendime güvenemediğim için şimdi iptal ederim. Genişletmek için tıkla... Telefonda hatırlatıcı oluşturacan o zaman.
Exinie dedi: Konuda belirttim, hep unutuyorum diye. Sanırım bir çözümü yok bir dahakine iptal ederim ya da kendime güvenemediğim için şimdi iptal ederim. Genişletmek için tıkla... Telefonda hatırlatıcı oluşturacan o zaman.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #14 Exinie dedi: Konuda belirttim, hep unutuyorum diye. Sanırım bir çözümü yok bir dahakine iptal ederim ya da kendime güvenemediğim için şimdi iptal ederim. Genişletmek için tıkla... İptal ederseniz Spotify Premium gitmiyor. Ayın kaçında aldıysanız o güne kadar devam ediyor.
Exinie dedi: Konuda belirttim, hep unutuyorum diye. Sanırım bir çözümü yok bir dahakine iptal ederim ya da kendime güvenemediğim için şimdi iptal ederim. Genişletmek için tıkla... İptal ederseniz Spotify Premium gitmiyor. Ayın kaçında aldıysanız o güne kadar devam ediyor.
EliteSenior Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #15 Hayır ödeme yöntemi siliniyor destek talebine yazmanız gerek Destek - Spotify
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 17 Aralık 2022 #16 EliteSenior dedi: Hayır ödeme yöntemi siliniyor destek talebine yazmanız gerek Destek - Spotify Genişletmek için tıkla... 2 senelik konuyu hortlatmışsınız hocam
EliteSenior dedi: Hayır ödeme yöntemi siliniyor destek talebine yazmanız gerek Destek - Spotify Genişletmek için tıkla... 2 senelik konuyu hortlatmışsınız hocam