Spotify premium 2 aylık paket paramı yatırmadı

Google Pay kullanıldığından ücreti geri alma durumunuz olmaz. Zaten geri ödeme yapılmayacak diye mailde de belirtmişler. Çok uğraşsanız alırsınız da 60 lira için 60 yaş yaşlanırsınız söyleyeyim. Çok uğraşınca haksız olsanız da parayı geri veriyorlar.

Spotify premiumun bu paketinini almıştım, Google Play'in kendi paketini hesabıma para iadesi gelmedi ne yapmam lazım?

Konudan bağımsız, eğer Google Play ile alırsanız 60 TL karşılığında 2 ay kullanıyorsunuz. Eğer Spotify ile alırsanız 2 ay ücretsiz kullanıyorsunuz. Neden böyle saçma sapan bir şey var bilmiyorum. Konuya dönecek olursak. Mail'de paketin iptal edileceği tarih belirtilmiş. O tarihte paranız çekilmeden iptal edilecektir. Ayrıca fotoğrafını gönderdiğiniz diğer Mail'de, paranızın iade edilmeyeceği zaten belirtilmiş. Eğer 60 TL için uğraşmaya değer diyorsanız botlar ile değil, canlı destek ile iletişme geçin, telefon ile arayarak. Onlar duruma kesinli kazandırır.

Son düzenleme:
Spotify premiumun bu paketinini almıştım, Google Play'in kendi paketini hesabıma para iadesi gelmedi ne yapmam lazım?

Hocam şöyle belirteyim; siz 2 aylık ücreti ödemişsiniz ve iptal ettiğiniz için abonelik 2 ayın sonunda iptal edilecek ve otomatik olarak yenilenmeyecek. Yani size bir ücret iadesi yok sadece 2 ay sonra aboneliğiniz yenilenmeyecek.

Google Pay kullanıldığından ücreti geri alma durumunuz olmaz. Zaten geri ödeme yapılmayacak diye mailde de belirtmişler. Çok uğraşsanız alırsınız da 60 lira için 60 yaş yaşlanırsınız söyleyeyim. Çok uğraşınca haksız olsanız da parayı geri veriyorlar.

Durum gelişmesi haklı bulundumdum ödeme işleminde üyeliğim iptal edildi param ise 2 dolar iade edilecektir yazıyordu mailde.

Hesabıma tahminen herhalde 4 gün içinde para iadesi gelir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240808-005701_Gmail.jpg
    Screenshot_20240808-005701_Gmail.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 16
Durum gelişmesi haklı bulundumdum ödeme işleminde üyeliğim iptal edildi param ise 2 dolar iade edilecektir yazıyordu mailde.

Spotify premium neden alıp da geri iade ettiniz?

59.99 Türk Lirası yazıyor orda 2 dolar degil

Yeni konular

Geri
Yukarı