P PewPewPew Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Başlıkta belirttigim gibi Papara kart ile Spotify premium aboneliğimi odemek istiyorum kart reddediyor.
Başlıkta belirttigim gibi Papara kart ile Spotify premium aboneliğimi odemek istiyorum kart reddediyor.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 416 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 Nereden ödeme yapıyorsunuz? Web sitesinden ödeme yapmaya calisiyorsaniz normaldir (Spotify'in fraud sistemi yüzünden) Google Pay ile yapmayı deneyin.
Nereden ödeme yapıyorsunuz? Web sitesinden ödeme yapmaya calisiyorsaniz normaldir (Spotify'in fraud sistemi yüzünden) Google Pay ile yapmayı deneyin.
sirstabil Picopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 PewPewPew dedi: Başlıkta belirttigim gibi Papara kart ile Spotify premium aboneliğimi odemek istiyorum kart reddediyor. Genişletmek için tıkla... Sözleşmesiz kartlarda internetten alışveriş yapılmıyor Papara'da.
PewPewPew dedi: Başlıkta belirttigim gibi Papara kart ile Spotify premium aboneliğimi odemek istiyorum kart reddediyor. Genişletmek için tıkla... Sözleşmesiz kartlarda internetten alışveriş yapılmıyor Papara'da.