Spotify premium deneme alınmıyor

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Merhaba arkadaşlar, Paycell sanal kart ile Spotify premiumun 2 aylık ücretsiz denemesini almak istedim fakat ödeme yapılamadı. Tekrar dene, farklı bir kart ile ödeme yap veya başka bir ödeme yöntemi kullan. diye bir hata alıyorum. Daha önce YouTube Premium'un denemesini almıştım sıkıntı çıkmamıştı fakat aynı kart ile Spotify premiumun denemesi gelmiyor yardımcı olur musunuz?

@Axerayn, sanal kartınızda para var mı? Muhtemelen Premium'un ücretini çekip geri iade ediyor, onun için alamıyorsunuz. Eğer sanal kartınızda para yoksa Premium'un parası kadar sanal kartınıza para atın.

Kartın içinde biraz bakiye olması lazım, kartının alışverişlere açık olup olmadığını kontrol et. Ödeme yöntemini Mastercard seçtiğinden emin ol.

Kartın içinde biraz bakiye olması lazım, kartının alışverişlere açık olup olmadığını kontrol et. Ödeme yöntemini Mastercard seçtiğinden emin ol.

Kartta bakiye yok. Doğru ama Visa kart var sıkıntı olmaz mı sağ altta Visa yazıyor çünkü ve kart alışverişlere falan her türlü açık.

Peki ne kadar bir bakiye olması gerekiyor yani mesela 10TL'den fazla 20'den fazla mı olması gerekiyor?

Kartta bakiye yok. Doğru ama Visa kart var sıkıntı olmaz mı sağ altta Visa yazıyor çünkü ve kart alışverişlere falan her türlü açık.
Karta biraz bakiye at tekrar dene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı