Spotify Premium'da reklam nasıl dinlenir?

Merhaba arkadaşlar Spotify premium üyeliğim var ama ben bunu sadece internetsiz müzik dinleme için kullanıyorum. Bu yüzden reklam dinlemek istiyorum bunun için bir ayar var mı acaba?

2 tane hesap aç biri premium olsun biri free hesap olsun, gönlünce reklam dinle.

Ama premiumun tek sunduğu özellik reklamları kaldırması değil ben diğer özelliklerini tercih ediyorum.
Her ne kadar diğer özellikleri sunsa da, birçok kişi için ana özellikler maalesef "Reklamsız Müzik" ve "Müzik İndirme" özelliği. Bu yüzden maalesef ki premiuma sahipken reklamlı müzik dinleyemezsiniz.

Ama premiumun tek sunduğu özellik reklamları kaldırması değil ben diğer özelliklerini tercih ediyorum.

Premiumun pazarlama yöntemi reklamsız müzik dinleme istediğin kadar müzik değiştirme müzik indirme gibi özellikler yani premium alıp reklamlı müzik dinlemek bence bir tık saçma.

Reklam indirip çalma listesine eklemek çözüm olabilir.

İsteğinizi gerçekleştirebilmek için maalesef premiumunuzu iptal etmeniz lazım. Premium gibi bir kullanıcı statüsünün amacı zaten reklam dinlememenizi sağlamaktır.
Spotify bile bu arkadaşın gelişini ön görememiş hocam. Haklı olarak kim niye reklamlarımızı dinlemek istesin diye düşünüp pazarlama taktiği olarak kullanmışlar bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı