Merhabalar ben Spotify preminyum aldım fakat bilgisayara format attıktan sonra tekrar giriş yapmamı istedi ve bende email ve paraloyı unuttum kart numarasından hesabımı geri alabilir miyim?
Kart numarasına gerek yok, giriş yapma ekranında ''Parolanınızı mı unuttunuz?'' kısmına tıkladıktan sonra kullanıcı adı veya e-postanızı girerek hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz.
Kart bilgisi ile hesabını geri alabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Daha önce şifresi unutulan bir hesabın kredi kartı bilgisi ile geri alındığını görmemiştim.
Kart bilgisi ile hesabını geri alabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Daha önce şifresi unutulan bir hesabın kredi kartı bilgisi ile geri alındığını görmemiştim.
Kart numarasına gerek yok, giriş yapma ekranında "Parolanınızı mı unuttunuz?" kısmına tıkladıktan sonra kullanıcı adı veya e-postanızı girerek hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 903817
Daha yeni başıma geldi e maillerinizi kontrol edin premium kullanıyorsanız ödeme alındı mailinin aşağısında kullanıcı adınız yazıyor. Oradan alıp girebilirsiniz