Roxy_AFK Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Esenlikler. Spotify hesabımda şarkıların Speed Up veya yavaş halini yapıp paylaşsam adli bir sıkıntı çıkar mı veya şarkılar Spotify'dan kaldırılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Esenlikler. Spotify hesabımda şarkıların Speed Up veya yavaş halini yapıp paylaşsam adli bir sıkıntı çıkar mı veya şarkılar Spotify'dan kaldırılır mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Aralık 2023 #2 Çoğunlukla kaldırılıyor, kimisi kalıyor. Telif muhabbetleri oluyor ama ne kadar sıkıntıya sokar bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Çoğunlukla kaldırılıyor, kimisi kalıyor. Telif muhabbetleri oluyor ama ne kadar sıkıntıya sokar bilmiyorum.
KS KS Roxy_AFK Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #3 armas dedi: Çoğunlukla kaldırılıyor, kimisi kalıyor. Telif muhabbetleri oluyor ama ne kadar sıkıntıya sokar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maksimum kaldırılıyormuş öyle mahkeme durumları olmuyormuş hatta bazı şarkılar kaldırılmıyor bile aslında işi çözersen iyi para var Artı 0 Eksi
armas dedi: Çoğunlukla kaldırılıyor, kimisi kalıyor. Telif muhabbetleri oluyor ama ne kadar sıkıntıya sokar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maksimum kaldırılıyormuş öyle mahkeme durumları olmuyormuş hatta bazı şarkılar kaldırılmıyor bile aslında işi çözersen iyi para var