Spotify ücretsiz 3 aylık Premium iptali geç kalırsa para çeker mi?

Fyskn

Decapat
Katılım
12 Ocak 2022
Mesajlar
551
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Merhaba ininal Kart ile 3 aylık Premium aldım. İptal etmeyi unutmusum. Yarin para yatırmayı dusunuyordum. Ne yapmalıyım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ininal Kart ile 3 aylık Premium aldım. İptal etmeyi unutmusum. Yarin para yatırmayı dusunuyordum. Ne yapmalıyım.
Sorunuzpek anlaşılır değil. Anladığım kadarıyla, 3 aylık üyelik almışsınız ücret almadıysa deneme sürümündesinizdir veya önümüzdeki günlerde ücret alıcak ise (yenilenecekse) iptal ettiğiniz takdirde ücret almaz. İsterseniz kartı online alışverişe kapatabilirsiniz.
 
İninal de sanal kart varsa sanal kart oluşturun. Sonra Spotify'ın ödeme yöntemini değiştir diyip o kartı girin. Sonra kartı kapatın ininal içinden. Sorun çözülür. Tabi bunu para yokken yapın. Paparanız varsa onun üzerinden de yapabilirsiniz.
 
Sorunuz arkadaşın dediği gibi net değil, benim anladığım 3 aylık deneme sürümü almıştınız ve para yokken Spotify'dan çekmez diye iptal etmediniz. Şimdi para yatacak ve direk çeker mi diye soruyorsunuz? Eğer sorunuz buysa sistem tam olarak öyle işlemiyor, Spotify kartınıza para yüklendiğini anlayıp direk çekemez.
 

Geri
Yukarı