Spotify ve bazı uygulamalar mobil verideyken çalışmıyor

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 11 Ağustos'ta zaten konusu açılmış ama çözümü olmamış. Arkadaşın telefonu Tecno imiş maalesef benimkisi de Tecno. Daha önce hiç kimseden böyle bir şikayet duymadım, duyduklariminki de basit bir sekilde çözülüyor.
Benimki Chrome'a girdiğimde de mobil verideyken yukarıda küçük bir ibare yer alıyor.

Screenshot_20240901-200605.jpg

Aynen bu şekilde ama tarayıcıya falan girebiliyorum.
Onun dışında Spotify mobil veri açık olmasına rağmen bu şekilde.

Screenshot_20240901-200701.jpg

Bunların haricinde WhatsApp'tan birine mobil veriyle bir konum göndermek istediğimde de göndermiyor.

Screenshot_20240901-200822.jpg

O da bu şekilde.

Sonra Android elestirince biz suçlu oluyoruz. "kötü Android kullaniyorsun tabii böyle yaşarsın." demeden yardım ederseniz çok mutlu olurum. 2 haftaya yeni telefon alacağım zaten ama şu an tatile geldim bari doğru dürüst güncel atılan müzikleri dinleyeyim. Mytde ki 1100 tane müziğimi dinlemek istemiyorum. (hepsini ezberledim.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240901-202838.jpg
    Screenshot_20240901-202838.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
Bakıyorum hemeb

O ayar yok hocam bu lanet olası telefonda. Bakın böyle bir şey bulabildim yine aynı. Düzelmedi.
Hocam cok sacma boyle birsey olmasi. Bu ayar disinda bir cozumu var mi bilmiyorum ben. Cok ilginc. Sizede ders olmustur hocam bir daha tecno gibi zattiri zort markalar almayın. Android kullanicam diyosan Samsung alip geciceksin benim mantigim hep boyle oldu. Çin markasi alip parayi cope atmamak lazim.

Hocam cok sacma boyle birsey olmasi. Bu ayar disinda bir cozumu var mi bilmiyorum ben. Cok ilginc. Sizede ders olmustur hocam bir daha tecno gibi zattiri zort markalar almayın. Android kullanicam diyosan Samsung alip geciceksin benim mantigim hep boyle oldu. Çin markasi alip parayi cope atmamak lazim.
3000 TL para vardı babamı da zora sokmak istemedim. 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım oyun bilenoynatiyor bu kullandığım süre zarfında istediğim oyunları sorunsuzca 60 FPS oynadim işlemcisi zorttiri olmasına rağmen ama. Bu yaşadığım 3 sorun kafayı yedirtiyor. Onun dışında ben zaten redmi note8 alacaktım bana bu Allah'ın belasini aldirtip prim aldı teknosa yetkilisi 2 arkadaşımada aynı adam kitlemiz manipüle edip. Allah aldığı 3 kurusu yemeği nasip etmesin heder olduk burda. iPhone 13 alıp gececgim s23-24, 14 ultra yd gibi hegomonyalara katlanmayacagim, ne istiyorsan o artık.

İlk zamanlar o kadar çok dandik bir markaydı ki gözümde sınıfta telefonlar toplabirken arkası gozukmesin diye düz koymaya özen gosteriyordum telefonu hep yerlere falan atıyordum hiç sevmiyorum. Hiçte kirilmiyordu. 0/10 ses kalitesi var fotoları berbat çekiyor. Beni yolumdan saptiranlarin yoldan sapması dileğiyle. 😔

Şu an paramparça ekran mürekkep attı her yeri bu arada. 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı