T taramavalo Picopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #1 Şu an 60 lira ödüyorum, öğrenciye geçersem 55 lira ödeyeceğim. Farkın bu kadar az olması normal mi?
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.312 Çözümler 9 18 Ekim 2025 #2 Nasıl 60? Bende 100 çekiyor, zam geldi.
Schrader Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 129 18 Ekim 2025 #3 Ücretsiz paketi kullanıyorum. Aslında hiç spotify kullanmıyorum, Youtube premium kullandığım için youtube music kullanıyorum.
Ücretsiz paketi kullanıyorum. Aslında hiç spotify kullanmıyorum, Youtube premium kullandığım için youtube music kullanıyorum.
T taramavalo Picopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #4 Gablanify dedi: Nasıl 60? Bende 100 çekiyor, zam geldi. Genişletmek için tıkla... Eski kullanıcıyım belki ondandır. Normalde öğrenci ile normal kullanıcı arasında daha fazla fark olması gerekmez mi? Onun için sormuştum
Gablanify dedi: Nasıl 60? Bende 100 çekiyor, zam geldi. Genişletmek için tıkla... Eski kullanıcıyım belki ondandır. Normalde öğrenci ile normal kullanıcı arasında daha fazla fark olması gerekmez mi? Onun için sormuştum
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.312 Çözümler 9 18 Ekim 2025 #5 taramavalo dedi: Eski kullanıcıyım belki ondandır. Normalde öğrenci ile normal kullanıcı arasında daha fazla fark olması gerekmez mi? Onun için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Fark normalde biraz daha fazla olur. Fiyatlandırma konusu biraz garip, ben 2-3 senedir kullanıyorum.
taramavalo dedi: Eski kullanıcıyım belki ondandır. Normalde öğrenci ile normal kullanıcı arasında daha fazla fark olması gerekmez mi? Onun için sormuştum. Genişletmek için tıkla... Fark normalde biraz daha fazla olur. Fiyatlandırma konusu biraz garip, ben 2-3 senedir kullanıyorum.
T taramavalo Picopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #6 Gablanify dedi: Fark normalde biraz daha fazla olur. Fiyatlandırma konusu biraz garip, ben 2-3 senedir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En azından eski kullanıcısına kıyak geçiyor. Telefon operatörleri gibi eski kullanıcısından daha fazla almıyor )
Gablanify dedi: Fark normalde biraz daha fazla olur. Fiyatlandırma konusu biraz garip, ben 2-3 senedir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... En azından eski kullanıcısına kıyak geçiyor. Telefon operatörleri gibi eski kullanıcısından daha fazla almıyor )