wexiss959 Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #1 Selamlar. Geçenlerde bir playlist yaptım ve biri kaydetmiş. Yeniden yakınlaştığım bir kız var. Onun kaydettiğini düşünüyorum başka biri kaydetmezdi. Nasıl anlayacağım ben bu gözükmüyor mu? Aşkla ilgili bir şey bir de o yüzden şüphelendim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2025
Selamlar. Geçenlerde bir playlist yaptım ve biri kaydetmiş. Yeniden yakınlaştığım bir kız var. Onun kaydettiğini düşünüyorum başka biri kaydetmezdi. Nasıl anlayacağım ben bu gözükmüyor mu? Aşkla ilgili bir şey bir de o yüzden şüphelendim.
Aybars Ulusoy Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 215 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #2 Direkt göremezsin, ama kızın profiline girip herkese açık çalma listeleri bölümünü kontrol edebilirsin. Yada cesur davranıp direkt sorabilirsin
Direkt göremezsin, ama kızın profiline girip herkese açık çalma listeleri bölümünü kontrol edebilirsin. Yada cesur davranıp direkt sorabilirsin
wexiss959 Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #3 Benden soğumasını istemem. O yüzden sormayacağım teşekkürler.