Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.869 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 erengore dedi: Yok bende ediyor. Bende epey duyarlı. Genişletmek için tıkla... O zaman Discord'un izinleri ve internet kısıtlamasına bağlı olabilir. Discord'u silip yüklemek veya arkadaşın dediği gibi hesapları ayırıp tekrar bağlamak işe yarayabilir.
erengore dedi: Yok bende ediyor. Bende epey duyarlı. Genişletmek için tıkla... O zaman Discord'un izinleri ve internet kısıtlamasına bağlı olabilir. Discord'u silip yüklemek veya arkadaşın dediği gibi hesapları ayırıp tekrar bağlamak işe yarayabilir.
eXwizy Decapat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #12 Zurich dedi: Arkadaşlar olay şu: Bir şarkı dinliyorum ve bitiyor ama ben diğer şarkıya geçerken Discord geçmemiş gözüktürüyor. Şarkının son saniyesi gözüküyor, 1dk 9 saniye sonra yeni şarkıyı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Spotify API’lerinde laglanma olmuş olabilir, API lag değerlerini kontrol ettiniz mi?
Zurich dedi: Arkadaşlar olay şu: Bir şarkı dinliyorum ve bitiyor ama ben diğer şarkıya geçerken Discord geçmemiş gözüktürüyor. Şarkının son saniyesi gözüküyor, 1dk 9 saniye sonra yeni şarkıyı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Spotify API’lerinde laglanma olmuş olabilir, API lag değerlerini kontrol ettiniz mi?