Sprey boya ağaca zarar verir mi?

Yaşlı ağaçşa peki?
Hocam başka bir önerim yok benim şuanda. Bahçıvana yada bi ziraat mühendisine falan başvurun. Benden bu kadar öneri geliyor.

Attığınız resimdeki kadar boyayabilmek için kutularca sprey boya kullanmanız gerekirdi. Eğer sadece küçük bir miktar boyadıysanız ben sorun olacağına pek mahal vermiyorum ama kesin de konuşmuyorum.
Sıkıntı zaten orası hocam. Küçük bir kısım olsaydı ağaç zaten kendi atardı.

Keşke hocam boyamadan önce ne kullanıldığına baksaydınız. Yazda geliyor, havalar sıcaklıyor, yaşlı ağaç demişsiniz birde, konu açıcak kadar bir ağaçsa önemli bir ağaçta. Geçmiş olsun.

Hocam biraz diğer konularınıza da baktım da bir bilgiliden yardım almanız lazım. Bahçe işlerini bende severim keşke imkanım olsa da yapabilsem kafa dağıtırım ama yapsam bile bir bilgiliye sorardım. Bilmiyorum belki Facebook'ta falan bu tarz gruplar vardır bir de oralara sorun derim.

Hocam biraz diğer konularınıza da baktım da bir bilgiliden yardım almanız lazım. Bahçe işlerini bende severim keşke imkanım olsa da yapabilsem kafa dağıtırım ama yapsam bile bir bilgiliye sorardım. Bilmiyorum belki Facebook'ta falan bu tarz gruplar vardır bir de oralara sorun derim.
Tamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı