Squad Busters güzel mi?

Oyunu 20-25 gündür oynuyorum. İlk başlarken çok sarmaz diye düşünüyordum ama oynayıp geliştikçe oyun eğlenceli olmaya başlıyor. Oyunun en büyük sıkıntılarından birisi para yatırmazsanız bir zaman sonra tıkanıyor. Sandıklar olmadan oyunu oynamanın bir amacı kalmıyor ve oynamak istemiyorsunuz. Bedava sandık içinde 3saat beklemek zorundasınız. Oyunu devam ettirirler mi ettirmezler mi emin değilim ama büyük bir bütçe ayırdıkları ve oyuna güvendikleri kesin. Chris Hemsworth ile bir kısa film bile çektiler oyun için.

Ben ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Güzel oyun ama ilerisi yok. Yani yürürken ateş etmemesi gibi. Ateş etmesi için durmak zorundasın. O zaman kadar da rakip durmuyor:) veya oyuna başlarken karakterimi ben niye seçemiyorum? Gibi gibi.

Oyun bugün çıktı. Biraz önce indirdim ve 5,6 maç oynadım. Hoşuma gitti güzel oyun olmuş. Sizce nasıl?

Supercell oyunları her zaman başta güzel gider. Ama sonra oyun tamamen P2W olur. Ayrıca adamlar Brawl Stars çıktığından beri adamakıllı oyun çıkarmadı. Çıkan oyunların hepsini kaldırdı hemen. Bu oyunda da kesinlik yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı