Squad tek oynanırsa zevk verir mi?

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Normalde oyun almayıp Arma 3'ün indirime girmesini bekleyecektim ama Squad'ı gördüm ve videolarını falan izledim oyun hoşuma gitti tam benim istediğim oyun, ama şöyle bir sıkıntı var ben oyunu tek oynayacağım, bu şekilde zevkli olur mu? Bir de bu oyunu gerçekçi bir şekilde oynuyorlarmış yani mikrofonla falan konuşuyorlarmış ben hiç kimse bulaşmayıp girip oyunum oynayabilir miyim yoksa illa mikrofon gerekli mi?

Cevabını bilen varsa bana da söylesin bende almayı düşünüyorum.

İlla mikrofon gerekli değil ama takımla etkileşimde kalmak iyi oluyor başlarda türk sunucularına girip alışabilirsin. Ben 10-15 saat hiç konuşmadan oynadım ama sonrasında zaten takımla oynayasın geliyor.

İlla mikrofon gerekli değil ama takımla etkileşimde kalmak iyi oluyor başlarda Türk sunucularına girip alışabilirsin. Ben 10-15 saat hiç konuşmadan oynadım ama sonrasında zaten takımla oynayasın geliyor.

Chatten falan yazsak olmuyor mu mikrofonum var ama biraz kalitesiz kulak mikrofonu sesim boğuk çıkıyor yani utanıyorum konuşmaya bu şekilde Bir de dediğim gibi battlefield oyunları gibi girip tek başıma takılsak olur mu?

Chat var mıydı takımla hatırlamıyorum ama sorun olmaz dediğim gibi konuşmadanda çok sarıyor, ben ilk aldığımda birkaç saat başından kalkamamıştım ki tek başıma konuşmadan oynuyordum.

Vermiyor ben zevk alamadım. Ama trdekiler bayağı yardım ediyorlar. DClerine girersen yabancilik cekecegini sanmam.

Bu daha çok oyunun temasını ne kadar sevip sevmediğine bağlı, eğer bu tür gerçekçi askeri oyunları çok seviyorsan oynarsın, fakat çokta meraklı değilsen, eğlenmek istiyorsan tek başına zor, oyunda ki çoğu lobi takımlarıyla oynuyor, birlikte hareket ediyorlar, ölüp ölüp yürürsün zevk almazsın, ama her oyun arkadaşlarla daha zevkli oluyor tabi.

Çok meraklıyım böyle gerçekçi askeri yapıda oyunlara ama sıkıntım tek oynayacağım oyunu.

CS, Valorant gibi düşünme oyunu istesen de tek oynayamazsın en fazla 9 kişilik manga da Squad lider yönlendirmesiyle takılacaksın buna public deniyor oyun sarar da tecrübe kazanırsan takımlara katılıp klan kafasında insanlarla takılıp oynarsın, güzel oyundur ilk 50 saat sadece öleceksin hemen respawn çekme medic bekle sadece düşman vurmaya özen göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…