OxN Yoctopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar selam ben squat yaparken bilekleri bükülüp feci halde ağırıyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Arkadaşlar selam ben squat yaparken bilekleri bükülüp feci halde ağırıyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.516 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 Ayakkabın yüzünden formunu düzgün oturtamıyorsun sanırım. Ayakkabısız deneyebilirsin.
OxN Yoctopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Crexyyy dedi: Ayakkabın yüzünden formunu düzgün oturtamıyorsun sanırım. Ayakkabısız deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok yalın ayaktım duruşum düzgündü
Crexyyy dedi: Ayakkabın yüzünden formunu düzgün oturtamıyorsun sanırım. Ayakkabısız deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok yalın ayaktım duruşum düzgündü
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.516 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 OxN dedi: Yok yalın ayaktım duruşum düzgündü Genişletmek için tıkla... Ağırlık çok mu fazlaydı? Topuklarınızın yerden teması hiç kesildi mi?
OxN dedi: Yok yalın ayaktım duruşum düzgündü Genişletmek için tıkla... Ağırlık çok mu fazlaydı? Topuklarınızın yerden teması hiç kesildi mi?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 25 Haziran 2022 #5 Squat yaparken bileklerini nasıl büktün anlamadım. Squat yaptığın sırada ayaklarının dümdüz olması gerek, dizlerinin ayak parmaklarını geçmemesi veya çok az geçmesi gerek.
Squat yaparken bileklerini nasıl büktün anlamadım. Squat yaptığın sırada ayaklarının dümdüz olması gerek, dizlerinin ayak parmaklarını geçmemesi veya çok az geçmesi gerek.