Squid Game dizisinin 2. sezonu sizce nasıldı?

Bence yaşanan olaylardan kimse kimseyi fark edemedi. Dediğim gibi detaylı bir analiz için 1. Ve 2. Sezon dikkatle baştan izlenmeli.

Hayir o degil. 11 numarali asker 2? Nolu oyuncu elenmesine ragmen vurmadi. Orada durdu duraksadi. Diger asker bilerek baska bir oyuncuyu bacagindan vurdu, sonra 11 numarali asker elenen oyuncunun kafasina sıkıp ölmesini sağlıyor.

Organ kaçakcılığı yaptırmamak için kafasına sıkıyor. 11 numaralı kız asker.

11 numaralının Sniper'la sürekli izlediği kişi de kanser hastası kızın babası.

Bence yaşanan olaylardan kimse kimseyi fark edemedi. Dediğim gibi detaylı bir analiz için 1. Ve 2. Sezon dikkatle baştan izlenmeli.

Hayir o degil. 11 numarali asker 2? Nolu oyuncu elenmesine ragmen vurmadi. Orada durdu duraksadi. Diger asker bilerek baska bir oyuncuyu bacagindan vurdu, sonra 11 numarali asker elenen oyuncunun kafasina sıkıp ölmesini sağlıyor.

Organ olayını yaptırmamaya çalısıyor. Vurmadığı kişi de kanser kızın babası. Doğrusu bu tekrar izle 😃

Her şey iyiydi de sonu aşırı saçmaydı ve sinir bozucuydu. Eleman tribe girdi diye kaybettiler üstelik başından beri 1 numaranın yönetici tarafta olduğunu bilsem de taraf değiştirecek sanmıştım.

Not: Kavga sahnesinde çocuğun üstten atlamayıp abla denilen kişinin ölümüne göz yumması gerçekten beni üzdü öyle ölmemeliydi o kız ayrıca aşırı kan vardı midem kalktı.

Gece uykumu kaçırdı o sahne ya böyle senaristlerin... Elinde şişe var bir de kafasına atacağına yere atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre dizide mantık hataları var. Yani bazı yerlede gerçekten saçmalık var. Adam hac kolyesinin icinde yasakli madde getiriyor ama gi hunun disindeki takip cihazini buluyorlar. Onu gectim, tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi? Bu da demek oluyor ki abisi(frot man) kardesini 3 yil boyunca takip etmis. 001 oyuncu 1.sezondaki yonetici degil mi? (frot man)ben mi benzettim? Bir de gi hun tam ucaga binecekken telefonla ona ne soylediler(aklimda degil şu an) ayrica 3 yil boyunca metro hattindaki adami 3 yil sonra mi buldular? Onun disinda dizide kime baglansak olduruluyor. Bence 001 oyuncunun fikrini degistirmesi gerekiyordu. Yoksa bunlarin sonu getirilemez. Açıkçası filmin sonunu az once bitirdim ve sinirliyim. Cok buyuk bir sacmalik daha var. Deniz piyadesi olan karakterimiz sanki hamile bir kariymis gibi psikolojisi bozulup sarjor getiremiyor. Silah da sıkamıyordu zaten. Full tariyordu. Bu nasıl sacmalik? Simdi sonuca gelelim. Dizide fazla gizem var ve çok başarılı olmuş. Kimileri beğenmemiş ama bir dizi sezon finali yapıyorsa kafada soru işaretleri olacak. Tek sinirlendiğim nokta mantık hataları var. Onun dışında diziye puanım 10/9 ve hatta 1.sezondan daha iyi. Neden mi? Çünkü 1.sezonu bitirdiğimizde kafamızda fazla soru işareti yoktu. Ama 2.sezon finalinde gerçekten çok soru var. Front man? Subay? Organ ticareti? Teknedeki kaptan? Ve sistemde yapı var. Cunku dizide insanlar cop olarak goruluyor ve bir sahnede tuvalet izni isteniyor. Kadinlar yalvarinca tuvalet izni veriliyor. Bu da askerin sistemdeki kurallara uymadigini gosteriyor. Eger bu dusunulmusse ince bir detay. Dusunulmemişse bu da mantık hatasına girer.(şu noktaya değinmeyi unuttum: Dizide subay karakteri yöneticiden veya üst yöneticilerden habersiz bir şekilde organ ticareti yapılıyor. Subay bir sahne de organların bağış için kullanıldığını söylüyor. Eğer böyleyse o sistemde gerçekten yapı vardır ve darbeyle sistem çökertilebilir. Her şeyi 2025'te gelecek olan 3.sezonda göreceğiz. Sizin fikirleriniz nelerdir? Yanlışım varsa düzeltin. Bir de 1.Bolu'mde nisanci tarafindan vurulmayan(sanirim 246 numarali) oyuncu da var onu da unutmayalım.

246 dedğiniz geçiyor ama bir de galba frontmanların ya oyuncularını değiştiriyorlar ya da aynı oyuncu ama tipi değişik 1. sezonun sonuda mantıksızdı gibi polisi vuruyor sonra beraber duruyorlar falan filan mantıksız cidden bir de 001'in frontman olmas. O thanosun ilaçları da harbi mantıksız 007'nin annesinin bıçağı da yani özellikle frontmanlar harbi değiştiriyorlar oyuncuları galba birinci sezonda adamın saçı yana taralıydı ama SIM 001 olarak katılmış ve saç tipi bozuk bu da ya oyuncu değişikliği var ya da makyajlar vb vs. kötü ve cidden değiştiriliyorsa tipler oyuncular polisin abisini araması daha da mantıksız çünkü aradığı kişi o olmamış oluyor yani sonu da çok saçma 3.sezonda biraz hayran teorisi eklerlerse daha iyi olur mesela 456 vurulmasın subay falan olsun vb. (12 yasındayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Finali kötüydü ama genel olarak iyiydi ama dediginiz gibi çok mantık hataları var en kötü olanıda o kadar profesyonel çalışan ekip haçın içindeki hapları nasıl görmez başrolün aklına 001'in yönetici oldugu nasıl aklına gelmez çünkü geçen oyunda böyleydi.

Finali kötüydü ama genel olarak iyiydi ama dediginiz gibi çok mantık hataları var en kötü olanıda o kadar profesyonel çalışan ekip haçın içindeki hapları nasıl görmez başrolün aklına 001'in yönetici oldugu nasıl aklına gelmez çünkü geçen oyunda böyleydi.

Bence tahmin etmemesi çok normal. Biz yüzünü gördüğümüz için tahmin ettik. Ama başka yüzünü görmediğimiz yönetici olsaydı o zaman belki biz bile tahmin edemezdik. Çünkü ben onu front mana benzettim ama böyle bir şeye olasılık vermedim. Ters köşe oldum. Ama sonradan front man olduğunu anladım. Zaten oylama da verdiği kararlar ve konuşmaları başrolümüze inandırıcı geldi. Ben bile inandım çünkü.

Tüm bölümleri izledim iyiydi bence. Sonu biraz kötü bitti bence.
Final sezonuna hazırlık gibi birşey olmuş bence.Birde son bölümün başlarında herşey iyi gibiydi.Ne yazıkki sonra hainler bir bir ortaya çıktı

Sezon 2 ne ara çıktı yahu? Mağara da kalmışız.
Valla çıktığı gibi bir solukta izledik.Mağaradan çıkta izle çok şey kaçırmışsın 😄

Galiba derin analiz için 1.sezonu izlememiz gerekiyor. Ama ben izlemeyeceğim vaktim yok. Youtubede analiz yapanlar inla ki olur.
İki sezonun bölümlerinin toplam uzunluğu yaklaşık 15 saat kadar ediyor.Belki fikriniz değişirde tam halini izlersiniz

Son düzenleme:
Final sezonuna hazırlık gibi birşey olmuş bence.Birde son bölümün başlarında herşey iyi gibiydi.Ne yazıkki sonra hainler bir bir ortaya çıktı

Valla çıktığı gibi bir solukta izledik.Mağaradan çıkta izle çok şey kaçırmışsın 😄

İki sezonun bölümlerinin toplam uzunluğu yaklaşık 15 saat kadar ediyor.Belki fikriniz değişirde tam halini izlersiniz
Şuan da izliyorum. Bir detay farkettim. Yönetici front man organ işini yapan askeri öldürmeden önce "Organları yiyor musunuz? Satıyor musunuz? Umurumda değil. Önemli olan eşitlik ilkesi. Siz doktora oyunları söyleyerek eşitlik ilkesini bozdunuz." Galiba yöneticinin de organ işinden haberi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı