Squid Game dizisinin 2. sezonu sizce nasıldı?

Deniz piyadesi sahnesi sacmalik. Ayrica 1. sezonda oyuncularin ust aramasi yapilirken 67 numarali oyuncunun bicaginin alinmasina ragmen, oyuncu bicagini alip geri cebine sokuyor ve bunu fark ettirmiyor. 1.sezonda da vardi. Ama organ ticareti kacak yapiliyor. Ayrica 1. sezonda "herkes esittir" ilkesiyle insanlar oraya getirildi dolayisiyla hac kolyesi ve bicagi almalari lazim. Tekne kaptani zaten hain. Onu herkes biliyor. Ayrica nerenizle izliyorsunuz? Diye saçma sapan konusma. Karsinda tanimadigin insanlar var saygili konus. Ayrica kimse doktor bulma olayina mantik hatasi vs. demedi. Ayrica oyunlar her yil yapiliyor. 3 yil surmesi mantiksiz diyemem. Belki ilk 2 yil onlemini kati almamistir olabilir. Ayrica limuzine bindirilip kacirilirken 46 milyor wonun var adam gibi ekip tutsana. O parayla kimleri satin alirsin. Arkadasi da 2 araba ile takip ettiler. Ayrica dizide bir mantik hatasi daha var. 1.sezonda oyuncular oylama sonucunda eve donerken karakollara sikayet etmislerdir muhtemelen. Ama polis oyle bir seye ihtimal vermiyor. E bunu o sehirde kac insan demistir yahu. Oyunlar 1987'den beri duzenleniyor ve hala ortaya cikmamis. Bu da sacmalik. Tekrar soyluyorum biriyle konusurken saygili olun.
Adamın 45 milyar wonu olup daha büyük ekip tutmaması mantık hatası olmuyor yalnız :D . Tercihidir yapar beyni çalışmıyordur yapar size göre yanlıştır ona göre doğrudur mantık hatası dediklerinizin hiçbirinde mantık hatası yok ha size göre saçma olur orası ayrı. 67 numaralı oyuncu bıçağı alındıktan sonra geri cebine sokuyor bunu fark ettirmiyor demişsin bu da mantık hatası değil sevgili kardeşim. Görmemezlikten gelmiş olabilirler veya gerçekten görmemiş olabilirler ? "Onu gectim, tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi?" cümlesini kuran sensin sana düzgünce anlattıktan sonra bana gelip tekne kaptanı zaten hain herkes biliyor gibi çok bilmiş bir cümle kuruyorsun. Daha frontman'in 001 olduğunu net bir şekilde kavrayamamıştın ben de sana haklı olarak nerenle izliyorsun diye bir cümle kurdum. Nerenle izliyorsun , bu iki kelimenin sana saygısızlık olarak geliyor olması bana göre saçma. Her neyse en saygılı sensin senden de saygılısı yok uzatmıyorum. Sana organ mafyası olayını anlamadığın için detaylı bir şekilde anlatıyorum ve o mesajımı alıntılayıp kimse doktor olayına mantık hatası vs. demedi diyorsun. Bak bakalım oraya ben orada doktor olayına mantık hatası demişsin gibi bir cümle kurmuş muyum? Anlamadığın soruları zaman harcayıp tek tek hepsini cevaplıyorum sen bana gelmiş burada iki kelimeme takılıp saygılı konuşun diyorsun asıl saygısızlık senin yaptığın. Biraz büyü iki üç kelimeye takılı kalmak yerine sana yazılan paragrafın ana düşüncesine bak, sana yardımcı olmak için kafandaki soru işaretlerini kaldırmak için emek harcamışım nasıl cevap yazmışım. Bu tarz filmleri izlerken kafanda hep "Yav bu insanlar karakola gidip şikayet etmişlerdir nasıl bulamıyor polisler?" diye cümleler kurup gerçekliğini mi sorguluyorsun gerçekten? Ayrıca dizide bahsediyor 2 yıldır arıyoruz hiçbir şey bulamıyoruz o yüzden davayı kapatıyoruz diye. Dünya üzerinde kaç tane ada var adamlar tek bir adada yapıyor bu işi ve üstüne bir de platformları da yeraltına kuruyor. Kafanda bazı şeyleri kusursuz olarak yorumlamışsın örneğin oyunun sahibini mesela, sana göre hiç hata yapamaz. Neymiş kadının kafasındaki bıçağı görememiş mi? Görememiş kardeşim, gözlerinden kaçmış oldu bitti mi, için rahata erdi mi? O mantık hatası olmuyor çünkü mantıklı bir açıklama yapabiliyorsun, gözlerinden kaçmıştır, görmemezlikten gelmişlerdir. Ortalık karışsın diye bırakmışlardır. Bu dizi bu kadar takılınacak bir dizi değil ki sonuç olarak bir bilim kurgu yapımı , gerçeklikle alakası yok.

"Adamın 45 milyar wonu olup daha büyük ekip tutmaması mantık hatası olmuyor yalnız :D. Tercihidir yapar beyni çalışmıyordur yapar size göre yanlıştır ona göre doğrudur mantık hatası dediklerinizin hiçbirinde mantık hatası yok ha size göre saçma olur orası ayrı"
Aslinda haklı.

Adamın 45 milyar wonu olup daha büyük ekip tutmaması mantık hatası olmuyor yalnız :D . Tercihidir yapar beyni çalışmıyordur yapar size göre yanlıştır ona göre doğrudur mantık hatası dediklerinizin hiçbirinde mantık hatası yok ha size göre saçma olur orası ayrı. 67 numaralı oyuncu bıçağı alındıktan sonra geri cebine sokuyor bunu fark ettirmiyor demişsin bu da mantık hatası değil sevgili kardeşim. Görmemezlikten gelmiş olabilirler veya gerçekten görmemiş olabilirler ? "Onu gectim, tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi?" cümlesini kuran sensin sana düzgünce anlattıktan sonra bana gelip tekne kaptanı zaten hain herkes biliyor gibi çok bilmiş bir cümle kuruyorsun. Daha frontman'in 001 olduğunu net bir şekilde kavrayamamıştın ben de sana haklı olarak nerenle izliyorsun diye bir cümle kurdum. Nerenle izliyorsun , bu iki kelimenin sana saygısızlık olarak geliyor olması bana göre saçma. Her neyse en saygılı sensin senden de saygılısı yok uzatmıyorum. Sana organ mafyası olayını anlamadığın için detaylı bir şekilde anlatıyorum ve o mesajımı alıntılayıp kimse doktor olayına mantık hatası vs. demedi diyorsun. Bak bakalım oraya ben orada doktor olayına mantık hatası demişsin gibi bir cümle kurmuş muyum? Anlamadığın soruları zaman harcayıp tek tek hepsini cevaplıyorum sen bana gelmiş burada iki kelimeme takılıp saygılı konuşun diyorsun asıl saygısızlık senin yaptığın. Biraz büyü iki üç kelimeye takılı kalmak yerine sana yazılan paragrafın ana düşüncesine bak, sana yardımcı olmak için kafandaki soru işaretlerini kaldırmak için emek harcamışım nasıl cevap yazmışım. Bu tarz filmleri izlerken kafanda hep "Yav bu insanlar karakola gidip şikayet etmişlerdir nasıl bulamıyor polisler?" diye cümleler kurup gerçekliğini mi sorguluyorsun gerçekten? Ayrıca dizide bahsediyor 2 yıldır arıyoruz hiçbir şey bulamıyoruz o yüzden davayı kapatıyoruz diye. Dünya üzerinde kaç tane ada var adamlar tek bir adada yapıyor bu işi ve üstüne bir de platformları da yeraltına kuruyor. Kafanda bazı şeyleri kusursuz olarak yorumlamışsın örneğin oyunun sahibini mesela, sana göre hiç hata yapamaz. Neymiş kadının kafasındaki bıçağı görememiş mi? Görememiş kardeşim, gözlerinden kaçmış oldu bitti mi, için rahata erdi mi? O mantık hatası olmuyor çünkü mantıklı bir açıklama yapabiliyorsun, gözlerinden kaçmıştır, görmemezlikten gelmişlerdir. Ortalık karışsın diye bırakmışlardır. Bu dizi bu kadar takılınacak bir dizi değil ki sonuç olarak bir bilim kurgu yapımı , gerçeklikle alakası yok.
Kral yarisina kadar okudum. Hatta bi yerde uzatmayacam demissin bayagi uzatmissin. Biz burda yorum yapiyoruz elestiriyoruz. Ama sen buraya diziyi savunmaya gelmissin. Ayric ma "nerenizle izliyorsunuz" cumlesini baska nasil algilamami bekliyorsun? Bos yapmissin. Dizi bilim kurgu dizisi degil. Gercekte te yasanir. Zaten benzerini devletimiz bize uygulamali olarak gosteriyor. Ayrica bizlerde emek harcayip uzun uzun yaziyoruz. Boylesine buyuk bir organizasyon varken bayilan oyuncular geri uyanamaz mi? Bu hesap da dusunulur. Madem orasi "Eşit dünya" olarak tanimlaniyor. O zaman seve seve hac kolyesini alacaklar. Bicagi da alacaklar. Zaten deniz piyadesi olan karakterimizin dizisin son bolumunde sarjorleri getirmemesi ayri bir mantik hatasi.

"Tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi? Demek ki abisi front mant 3 yil boyunca kardesini takip etmis" git kör gozunu ac devamini oku oyle gel olur mu? Bunu ciddiye alip okudum. Baya baya bos yapmissin.

"Adamın 45 milyar wonu olup daha büyük ekip tutmaması mantık hatası olmuyor yalnız :D. Tercihidir yapar beyni çalışmıyordur yapar size göre yanlıştır ona göre doğrudur mantık hatası dediklerinizin hiçbirinde mantık hatası yok ha size göre saçma olur orası ayrı"
Aslinda haklı.
Biz mantik hatasi derken onu kastetmiyoruz. Bizim demek istedigimiz baska. Sen artik nasil algiliyorsan oyle devam et.

Son düzenleme:
Kral yarisina kadar okudum. Hatta bir yerde uzatmayacağım demissin bayagi uzatmissin. Biz burada yorum yapiyoruz elestiriyoruz. Ama sen buraya diziyi savunmaya gelmissin. Ayric ma "nerenizle izliyorsunuz" cumlesini baska nasıl algilamami bekliyorsun? Bos yapmissin. Dizi bilim kurgu dizisi degil. Gercekte te yasanir. Zaten benzerini devletimiz bize uygulamali olarak gosteriyor. Ayrica bizlerde emek harcayip uzun uzun yaziyoruz. Boylesine buyuk bir organizasyon varken bayilan oyuncular geri uyanamaz mi? Bu hesap da dusunulur. Madem orasi "eşit dünya" olarak tanimlaniyor. O zaman seve seve hac kolyesini alacaklar. Bicagi da alacaklar. Zaten deniz piyadesi olan karakterimizin dizisin son bolumunde sarjorleri getirmemesi ayri bir mantik hatasi.

"Tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi? Demek ki abisi front mant 3 yil boyunca kardesini takip etmis" git kör gozunu AC devamini oku oyle gel olur mu? Bunu ciddiye alip okudum. Bayağı bayağı bos yapmissin.

Biz mantik hatasi derken onu kastetmiyoruz. Bizim demek istedigimiz baska. Sen artik nasıl algiliyorsan oyle devam et.

Mantık hatası var biraz fazla almışım adamın sözünü ama ilk dediği doğru yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı