Squid Game dizisinin 2. sezonu sizce nasıldı?

Bence senin bu kafayla dizi izlemen çok daha mantıksız.

Abi şu zapt etmeye geldile sonra tarama yaparken üçgenler gi hun saldırdı ya sonra oldurduler o yerde tuvaletteki üçgenler hiç girmedi araya.

Kardeşim üçgenler bilerek izin verdi yarışmacıların birbirini öldürmesine yemekteki çatalı da o yüzden verdiler. Senin yaşın kaçtı?

Çok güzeldi sonu kötü diyenler ne yaşıyor anlamıyorum dizi tam olarak bitmediki geçen sezon gibi sonu adamakıllı bitseydi kimse şu an bu kadar çok merak etmezdi merak duygusu önemli şu an 3.sezon hazır çekimler bitti sadece 2025'e saklıyorlar.

Ilk sezondan kat ve kat iyi daha cok karakter eklenmis surekli farkli biriyle tanisiyorsun. Hikayesine taniklik ediyorsun. Oyunlar cok daha zevkliydi ilk sezona gore kargasa ve sonu ben sahsen begendim. Yabanci forumlar da bayilmislar nedense bizim turkler bi seveme di. Cesitlilik kalite drama olsun 2. Sezon 1. Sezonu ikiye katlamis.

Kral yarisina kadar okudum. Hatta bi yerde uzatmayacam demissin bayagi uzatmissin. Biz burda yorum yapiyoruz elestiriyoruz. Ama sen buraya diziyi savunmaya gelmissin. Ayric ma "nerenizle izliyorsunuz" cumlesini baska nasil algilamami bekliyorsun? Bos yapmissin. Dizi bilim kurgu dizisi degil. Gercekte te yasanir. Zaten benzerini devletimiz bize uygulamali olarak gosteriyor. Ayrica bizlerde emek harcayip uzun uzun yaziyoruz. Boylesine buyuk bir organizasyon varken bayilan oyuncular geri uyanamaz mi? Bu hesap da dusunulur. Madem orasi "Eşit dünya" olarak tanimlaniyor. O zaman seve seve hac kolyesini alacaklar. Bicagi da alacaklar. Zaten deniz piyadesi olan karakterimizin dizisin son bolumunde sarjorleri getirmemesi ayri bir mantik hatasi.

"Tekne kaptani 3 yil boyunca hain miydi? Demek ki abisi front mant 3 yil boyunca kardesini takip etmis" git kör gozunu ac devamini oku oyle gel olur mu? Bunu ciddiye alip okudum. Baya baya bos yapmissin.

Biz mantik hatasi derken onu kastetmiyoruz. Bizim demek istedigimiz baska. Sen artik nasil algiliyorsan oyle devam et.
Tamam kardeşim hayırlı akşamlar koskoca ekip düşünemedi sen düşündün tebrik ederim çok dikkatlisin 🥳

Yani sahsen zaman kaybı.

Yni bence bos is.

Tamam kardeşim hayırlı akşamlar koskoca ekip düşünemedi sen düşündün tebrik ederim çok dikkatlisin 🥳
Buna ekstra not düşeyim madem senin gibi düşünen arkadaşlar varsa diye. Ben sana haksızsın demiyorum, yanlış söylüyorsun diyorum. Adamın hacındaki hapları almamışlar mantık hatası diyorsun. Bu mantık hatası değil, gerçekte yaşanabilir diyorsun ya bu filmdeki olaylara. Gerçek hayatta her sistemde açıklar olmuyor mu? Her sistem kusursuz mu? 45,6 milyar won'u olan adam neden 2 arabayla takip ediyor diyorsun. Kardeşim sence o adam sağlıklı birisi mi? Çocuğunu görmeye gideceği uçağa binmeyip 3 yıl bu oyunun peşine düşüyor, kazandığı paradan kendine harcamıyor sadece otel satın alıp o otelde 3 yıl boyunca tek başına oturuyor. 45,6 milyar wonu olan adamın bunları yapması garip gelmiyor da 2 arabayla takip etmesi mi garip geliyor? Bu işleri yapan tanıdığı bir tek borç aldığı tefeci var, ona borcunu ödeyip sana daha fazla para vereceğim metro duraklarında bu adamı arayacaksın diyor. Yardım isteyebileceği başka birisi yok. Kafayı yemiş, akıl sağlığını yitirmiş birisinin fikirlerini sorgulayamazsın. Hadi sorguluyorsun, burada bir çakışma olsa bile buna mantık hatası diyemezsin. Ki bu adamın dizide akıl sağlığını yitirmiş olduğu açıkça belirtilmiş, izleyiciye hissettirilmiş. Ondan sağlıklı kararlar vermesini bekliyorsan kusura bakma ama ben de sana "diziyi nerenle izliyorsun?" diye sorarım ve bu sorum saygısızlık olmaz. Benim sana her şeyi sorgular mısın dediğimdeki kasıt şuydu; bu tür tadını çıkararak izleyebileceğin dizileri bile bu kadar mantık arayarak izlersen, bu kadar mükemmeliyetçi olursan normal hayatında da kafayı yersin. Anladığım kadarıyla diziyi baştan izliyorsun, nerenle izliyosun diye yanıtladığım mesajına bak bakalım düzgünce izlemiş birinin yapacağı yorumu yapmış mısın? Ben burada diziyi savunmuyorum diziyi herkes beğenecek diye kaide yok. Sen beğenmiyorum demiyorsun, hata olmayan şeylere hata diyorsun saçmalık diyorsun ve ben de belki de hayatında görmediğin, göremediğin kadar medeni bir şekilde sana anlatıyorum. Bunu da anlamazsan daha uzatmazsan sevinirim.

Buna ekstra not düşeyim madem senin gibi düşünen arkadaşlar varsa diye. Ben sana haksızsın demiyorum, yanlış söylüyorsun diyorum. Adamın hacındaki hapları almamışlar mantık hatası diyorsun. Bu mantık hatası değil, gerçekte yaşanabilir diyorsun ya bu filmdeki olaylara. Gerçek hayatta her sistemde açıklar olmuyor mu? Her sistem kusursuz mu? 45,6 milyar Won'u olan adam neden 2 arabayla takip ediyor diyorsun. Kardeşim sence o adam sağlıklı birisi mi? Çocuğunu görmeye gideceği uçağa binmeyip 3 yıl bu oyunun peşine düşüyor, kazandığı paradan kendine harcamıyor sadece otel satın alıp o otelde 3 yıl boyunca tek başına oturuyor. 45,6 milyar wonu olan adamın bunları yapması garip gelmiyor da 2 arabayla takip etmesi mi garip geliyor? Bu işleri yapan tanıdığı bir tek borç aldığı tefeci var, ona borcunu ödeyip sana daha fazla para vereceğim metro duraklarında bu adamı arayacaksın diyor. Yardım isteyebileceği başka birisi yok. Kafayı yemiş, akıl sağlığını yitirmiş birisinin fikirlerini sorgulayamazsın. Hadi sorguluyorsun, burada bir çakışma olsa bile buna mantık hatası diyemezsin. Benim sana her şeyi sorgular mısın dediğimdeki kasıt şuydu; bu tür tadını çıkararak izleyebileceğin dizileri bile bu kadar mantık arayarak izlersen, bu kadar mükemmeliyetçi olursan normal hayatında da kafayı yersin. Anladığım kadarıyla diziyi baştan izliyorsun, nerenle izliyosun diye yanıtladığım mesajına bak bakalım düzgünce izlemiş birinin yapacağı yorumu yapmış mısın? Ben burada diziyi savunmuyorum diziyi herkes beğenecek diye kaide yok. Sen beğenmiyorum demiyorsun, hata olmayan şeylere hata diyorsun saçmalık diyorsun ve ben de belki de hayatında görmediğin, göremediğin kadar medeni bir şekilde sana anlatıyorum. Bunu da anlamazsan daha uzatmazsan sevinirim.

"Oyundaki herkes eşittir. " Gerçek hayattada yaşanabilir. Bu kadar büyük bir sistemde haç kolyesini bulmamak gibi bir hata saçmalık olur. Ana karakterimiz akıl sağlığını kaybetmiş anladık ama sende o gece 2 arabayla kendini takip ettirmezsin be. Tefeci de başka tefecilerle konuşsaymış. Yani zaten yakalayamayacaklar ama 2 araba takipi olmamış. Kurtlar vadisinde Zaza dayı bile 5-6 arabalık konvoyla gidiyordu. (Kurtlar vadisiyle squid game bir mi? Diye sorma)Ayrıca ben o kadar derinlere inmedim. Hayatımda çok nadir bu kadar başarılı yapı gördüm ve analiz yapayım dedim. Bazi yerler saçma bazı yerler mantık hatası vs. Ama gidip te diziyi beğenmedim demiyorum. Dizideki hikaye mükemmel olmuş. Sezon finali de olması gerektiği gibi. Zaten 2.sezonu 1.sezondan daha çok beğendim.

"Oyundaki herkes eşittir. " Gerçek hayattada yaşanabilir. Bu kadar büyük bir sistemde haç kolyesini bulmamak gibi bir hata saçmalık olur. Ana karakterimiz akıl sağlığını kaybetmiş anladık ama sende o gece 2 arabayla kendini takip ettirmezsin be. Tefeci de başka tefecilerle konuşsaymış. Yani zaten yakalayamayacaklar ama 2 araba takipi olmamış. Kurtlar vadisinde Zaza dayı bile 5-6 arabalık konvoyla gidiyordu. (Kurtlar vadisiyle squid game bir mi? Diye sorma)Ayrıca ben o kadar derinlere inmedim. Hayatımda çok nadir bu kadar başarılı yapı gördüm ve analiz yapayım dedim. Bazi yerler saçma bazı yerler mantık hatası vs. Ama gidip te diziyi beğenmedim demiyorum. Dizideki hikaye mükemmel olmuş. Sezon finali de olması gerektiği gibi. Zaten 2.sezonu 1.sezondan daha çok beğendim.
Kardeşim özellikle ilk mesajlarına bakarsan dediğimi anlarsın burda dediklerinden farklı yazıyordun. Böyle düşünüyorsan sıkıntı yok dediğin gibi evet saçma ama tüm dediklerine sonuç olarak bir kılıf uydurabilirsin bu da diziyi kötü yapılmış, düşünülmemiş yapmaz. O hac kolyesi olmasa belki de o karakterin diziye etkisi o kadar büyük olmayacaktı öyle düşün mesela. "2 arabayla kendini takip ettirmezsin be." cümlen öznel senin düşüncen hatta bu düşüncene katılıyorum da, ama ilk mesajlarında eleştirilerini sanki aksinin olması imkansızmış gibi yazmıştın o yüzden ben öyle yanlış anladım. Nerenle izliyorsuna takıldığın için çok kez açıklama yaptım ilk mesajında gözden kaçırılmayacak şeyleri bile kaçırmıştın ve saçma eleştiriler yapmıştın o yüzden öyle dedim kusura bakma yanlış anladıysan. Teşekkür ediyorum düzgünce tartıştığın için.

İlk sezondaki üstlerini arama sahnelerindekinin aynısı olmamış gibi içeriye laptop götürüp oyun oynanabilirmiş.

Ayrıca insani davranmaya başlamışlar oyunun tek kazananı olacak diye bir kural yok gibi duruyor.

İşin garip kısmı böyle bir sezon finali olamaz.

İşin en en en saçma kısmı abi ilk oyunda 001 zaten sana ne yaptıysa 2. oyunda da 001 sana aynısını yaptı, ortalığı karıştırdı ve ismini söyledi. Orada o anı anlayan herkes sahne başında ne olacağını anlıyor. Son sahnede aynı şekil çatışma çıktı ihanet yolda dedim ve oldu.

Çok güzeldi sonu kötü diyenler ne yaşıyor anlamıyorum dizi tam olarak bitmediki geçen sezon gibi sonu adamakıllı bitseydi kimse şu an bu kadar çok merak etmezdi merak duygusu önemli şu an 3.sezon hazır çekimler bitti sadece 2025'e saklıyorlar.

Hocam sizi farklı bir konudan gördüm 10 bin Steam puanı bir satıcıdan alacaktınız aldınız mı acaba güvenilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı