Buna ekstra not düşeyim madem senin gibi düşünen arkadaşlar varsa diye. Ben sana haksızsın demiyorum, yanlış söylüyorsun diyorum. Adamın hacındaki hapları almamışlar mantık hatası diyorsun. Bu mantık hatası değil, gerçekte yaşanabilir diyorsun ya bu filmdeki olaylara. Gerçek hayatta her sistemde açıklar olmuyor mu? Her sistem kusursuz mu? 45,6 milyar Won'u olan adam neden 2 arabayla takip ediyor diyorsun. Kardeşim sence o adam sağlıklı birisi mi? Çocuğunu görmeye gideceği uçağa binmeyip 3 yıl bu oyunun peşine düşüyor, kazandığı paradan kendine harcamıyor sadece otel satın alıp o otelde 3 yıl boyunca tek başına oturuyor. 45,6 milyar wonu olan adamın bunları yapması garip gelmiyor da 2 arabayla takip etmesi mi garip geliyor? Bu işleri yapan tanıdığı bir tek borç aldığı tefeci var, ona borcunu ödeyip sana daha fazla para vereceğim metro duraklarında bu adamı arayacaksın diyor. Yardım isteyebileceği başka birisi yok. Kafayı yemiş, akıl sağlığını yitirmiş birisinin fikirlerini sorgulayamazsın. Hadi sorguluyorsun, burada bir çakışma olsa bile buna mantık hatası diyemezsin. Benim sana her şeyi sorgular mısın dediğimdeki kasıt şuydu; bu tür tadını çıkararak izleyebileceğin dizileri bile bu kadar mantık arayarak izlersen, bu kadar mükemmeliyetçi olursan normal hayatında da kafayı yersin. Anladığım kadarıyla diziyi baştan izliyorsun, nerenle izliyosun diye yanıtladığım mesajına bak bakalım düzgünce izlemiş birinin yapacağı yorumu yapmış mısın? Ben burada diziyi savunmuyorum diziyi herkes beğenecek diye kaide yok. Sen beğenmiyorum demiyorsun, hata olmayan şeylere hata diyorsun saçmalık diyorsun ve ben de belki de hayatında görmediğin, göremediğin kadar medeni bir şekilde sana anlatıyorum. Bunu da anlamazsan daha uzatmazsan sevinirim.