Squid Game'in 3. sezonu 27 Haziran'da yayınlanacak!

İkinci sezon hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence ortalama bir sezondu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. sezon 1. sezon kadar belirsiz değildi her şey bildiğimiz gibi oldu beni tek etkileyen yer son bölümdeki savaştı aslında diğer her şey aynı bildiğimiz gibiydi 2. sezonu en iyi yerde bitirdiler umarım 3. sezon iyi bir şekilde gelir.

İkinci sezon hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence ortalama bir sezondu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlarda iyice Türk dizisine sardı yakında başrol biri ile sevgili olduktan sonra o oyunu yönetlerden birinin kızı çıkarsa şaşırmam :D

EA'nın para hırsı işine döndü bu, yakında 5'te gelirse şaşırmam. Sadece para üzerine yapılacak olan bir sezon, 1.sezon çok iyiydi 2.sezon'da bile baymıştı beni. 3 çok gereksiz geldi.

3. sezon son, 2. sezonun yarım bitmesinden anlayabilirsiniz. Sezon 2 part 1, sezon 3 part 2 gibi planlamışlar.

Spinoff'lar gelir daha bence bu kadar tutulan diziyi hemen bırakmazlar.

Onu ben de düşünüyorum, hikayede çok fazla açık var. Oyunlar nasıl kuruldu, ilk kimin aklına geldi, Front Man geçmişte ne yapıyordu vs. Bunlar anlatılır.

Onu ben de düşünüyorum, hikayede çok fazla açık var. Oyunlar nasıl kuruldu, ilk kimin aklına geldi, front man geçmişte ne yapıyordu vs. bunlar anlatılır.

Bu senaryolarda en az 2040'a kadar gider bu dizi oyunlar nasıl kuruldu, kim kurdu, frontman napıyordu, frontmanın babasının hikayesi, Squid Game başka ülkeler, tüm dünya, gi-hun ölmezse ilerdeki hayatı filan bayağı bir şey var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı