Squid Game: Salesman ve Squid Game 2015 spin-off'ları acilen gelmeli.
Bir de daha diğer ülkeleri izleyeceğiz.
Amerikan Squid Game gelecekti sanırım, başka hangi ülkeler var? Türk Squid Game aşırı sarardı. Bizimkiler Kore dizilerini iyi uyarlıyor.
Hayır bence gelmez dizinin bir evreni yok sonuçta hikaye anlatılacak ve 3. Sezonda bitecekSpinoff'lar gelir daha bence bu kadar tutulan diziyi hemen bırakmazlar.
İlk dede 001'in aklına geldi frontman de onun oğluydu frontman önceden aynı yoksulluk içerisinde 2015'te oyuna katılmış kazanmış, babası bunları zamanında terk etmiş polis anlatıyordu bir bölümde. Oyuna katılıp kazanınca babanın da bir gözü yere bakınca yöneticiliği oğluna bırakmış herhalde.Onu ben de düşünüyorum, hikayede çok fazla açık var. Oyunlar nasıl kuruldu, ilk kimin aklına geldi, Front Man geçmişte ne yapıyordu vs. Bunlar anlatılır.
Türk uyarlama çıksaydı 1. Sezondan 2. Sezona kadar geçen zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum.Amerikan Squid Game gelecekti sanırım, Başka hangi ülkeler var? Türk Squid Game aşırı sarardı. Bizimkiler kore dizilerini iyi uyarlıyor.
Benim de aklıma geldi ancak gi hun'un ideolojisine uymuyor.Gi hun frontman net ve kesin olacak bence.
Kesinlikle iyi yönetirlerse çok fazla içerik çıkar. Son zamanlarda izlediğim en iyi distopik dizilerdendi çıkmasını isterim.Bu senaryolarda en az 2040'a kadar gider bu dizi oyunlar nasıl kuruldu, kim kurdu, frontman napıyordu, frontmanın babasının hikayesi, Squid Game başka ülkeler, tüm dünya, gi-hun ölmezse ilerdeki hayatı filan bayağı bir şey var.
Bana kalırsa 2.sezon aynı şeyin lacivertiydi full saçmalıklar vardı oraları atlayacağım ama abi gelmiş geçmiş mantık hatasını böyle görmedim.
gerisi de klâsik 2 3 karakter taşıdı ana karakter boştu sezona bir katkısı yoktu hatta 2.sezonunkoskocaman salesman böyle mi harcanılır harcayak atalım kafasında yapılmış sezon o derece koskocaman salesman böyle ölecek ha delikanlı gibi öldü orası ayrı ama başka bir salesman görmedik sadece gong yoo vardı bir insan hiç mi düşünmez
yani sinir bozucu karakterler vardı sezonu taşıyan karakterler vardı bu sezon bir şey öğrenmedik.yeşil ışık kırmızı ışık'ta kuralları çiğnediği için vurulmaliydi ama dizi işte
Hayır bence gelmez dizinin bir evreni yok sonuçta hikaye anlatılacak ve 3. sezonda bitecek.
Hayır bence gelmez dizinin bir evreni yok sonuçta hikaye anlatılacak ve 3. sezonda bitecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.