ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 648 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 15:50 #1 Minecraft'ta arkadaşlarımla oynamak için sunucu açtım. Squid Servers'tan ben girdim arkadaşlarımı beklerken lubat07 diye biri girdi. Sonra çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 15:59
Minecraft'ta arkadaşlarımla oynamak için sunucu açtım. Squid Servers'tan ben girdim arkadaşlarımı beklerken lubat07 diye biri girdi. Sonra çıktı.
XxVetraN1ghtxX Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:03 #2 ÖmerDmrc dedi: Minecraft'ta arkadaşlarımla oynamak için sunucu açtım. Squid Servers'tan ben girdim arkadaşlarımı beklerken lubat07 diye biri girdi. Sonra çıktı. Eki Görüntüle 2603691 Genişletmek için tıkla... Olay tek başınıza oynarkenmi gerçekleşti yoksa arkadaşlarınızla oynarken mi?
ÖmerDmrc dedi: Minecraft'ta arkadaşlarımla oynamak için sunucu açtım. Squid Servers'tan ben girdim arkadaşlarımı beklerken lubat07 diye biri girdi. Sonra çıktı. Eki Görüntüle 2603691 Genişletmek için tıkla... Olay tek başınıza oynarkenmi gerçekleşti yoksa arkadaşlarınızla oynarken mi?
Mehmeto06 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:04 #3 Benim de serverime birisi girmişti çok önemli değil bence whitelist yapın yeterlidir.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 648 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 16:12 #4 XxVetraN1ghtxX dedi: Olay tek başınıza oynarkenmi gerçekleşti yoksa arkadaşlarınızla oynarken mi? Genişletmek için tıkla... Sunucuda tektim. Arkadaslarimi bekliyordum. Daha girmemişlerdi.
XxVetraN1ghtxX dedi: Olay tek başınıza oynarkenmi gerçekleşti yoksa arkadaşlarınızla oynarken mi? Genişletmek için tıkla... Sunucuda tektim. Arkadaslarimi bekliyordum. Daha girmemişlerdi.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:12 #5 Aternos'ta benim de basima gelmisti adam sunuculari bulan bir sistem gelistirdigini soylemisti.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 648 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 16:13 #6 Maki Winchester dedi: Aternos'ta benim de basima gelmisti adam sunuculari bulan bir sistem gelistirdigini soylemisti. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş. Keske bende biraz konusabilseydim.
Maki Winchester dedi: Aternos'ta benim de basima gelmisti adam sunuculari bulan bir sistem gelistirdigini soylemisti. Genişletmek için tıkla... İlginçmiş. Keske bende biraz konusabilseydim.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:22 #7 ÖmerDmrc dedi: İlginçmiş. Keske bende biraz konusabilseydim. Genişletmek için tıkla... Cok garipti hocam arkadaslarla oynuyorduk bir anda yoktan var oldu sonra bayağı sohbet ettik nasıl yaptigini falan acikliyordu whitelist acip. Cozmustuk.
ÖmerDmrc dedi: İlginçmiş. Keske bende biraz konusabilseydim. Genişletmek için tıkla... Cok garipti hocam arkadaslarla oynuyorduk bir anda yoktan var oldu sonra bayağı sohbet ettik nasıl yaptigini falan acikliyordu whitelist acip. Cozmustuk.
XxVetraN1ghtxX Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:03 #8 Maki Winchester dedi: Aternos'ta benim de basima gelmisti adam sunuculari bulan bir sistem gelistirdigini soylemisti. Genişletmek için tıkla... bende böyle olaylar yaşamıştım 4 kez 3 tanesi arkadaşlarımın yaptığı trollmüş ama kalan 1 tanesinin trollmü yoksa gerçekmiydi anlamadım
Maki Winchester dedi: Aternos'ta benim de basima gelmisti adam sunuculari bulan bir sistem gelistirdigini soylemisti. Genişletmek için tıkla... bende böyle olaylar yaşamıştım 4 kez 3 tanesi arkadaşlarımın yaptığı trollmüş ama kalan 1 tanesinin trollmü yoksa gerçekmiydi anlamadım