SR250 vs RS200

darknessdestan

Megapat
Daha fazla  
2 motor arasında kaldım. SS tarzı motor istiyorum uzun yolda üzmeyecek boyum 170 Drift L kullandım 3500 km uzun yolda Drift L sorun oluyor.
Sağlamlık ve sorunsuzluk için hangisi olur SR250 bindim ayaklarım tam yere basıyor RS200 de biraz parmak ucu basıyorum alışınca bir problem olacağını sanmıyorum.
Şimdiden tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RS200.
Çin malı değil. Cf moto'dan ne kadar problem yaşandığını herkes biliyor, Pulsar en azından cf kadar sıkıntılı değil. Piyasası daha yoğun bir motor alıp satmanız daha hızlı olacaktır.
Sırf bundan dolayı RS200 alma kararı aldım. Çin yerine Hindistan'ı tercih ediyorum.

250sr her konu da daha iyi frenlemesi manevrası görüntüsü virajı daha iyi motorunu cafenin önüne koyduğun zaman inan 250sr daha çok dikkat çeker, piyasa olarak 250sr daha fazla tutulur tercih edilir yedek parça sıkıntısı artık yok 26 bin kilometre kadar kullandım motorun tek sorunu yüksek hızlarda titremesi ondan harici çok keyifli benden sana bir dost tavsiyesi RS200 tercih etme ikisini de kullandım SR250 bir başka.

RS200.
Çin malı değil. CFMOTO'dan ne kadar problem yaşandığını herkes biliyor, Pulsar en azından CF kadar sıkıntılı değil. Piyasası daha yoğun bir motor alıp satmanız daha hızlı olacaktır.

250Sr'ın ne sorunu varmış? Fan açmaktan başka bir sorunu yok arıza lambası da 2024 modellerden sonra artık sorunsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
250sr her konu da daha iyi frenlemesi manevrası görüntüsü virajı daha iyi motorunu cafenin önüne koyduğun zaman inan 250sr daha çok dikkat çeker, piyasa olarak 250sr daha fazla tutulur tercih edilir yedek parça sıkıntısı artık yok 26 bin kilometre kadar kullandım motorun tek sorunu yüksek hızlarda titremesi ondan harici çok keyifli benden sana bir dost tavsiyesi RS200 tercih etme ikisini de kullandım SR250 bir başka.

250Sr'ın ne sorunu varmış? Fan açmaktan başka bir sorunu yok arıza lambası da 2024 modellerden sonra artık sorunsuz.
Sizin gibi yorum yapan kişi sayısı 100 kişiden 2. Siz sorun yaşamamış olabilirsiniz fakat herkes sorun yaşıyor. Facebook gruplarında bile CFMOTO'nun kalitesizliğini görebiliyorum. 8 aydır inceliyorum bugün RS200 aldım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bende isterim motor SR250 gibi yakışıklı olsun ama hayatta kalması daha önemli.

8 senelik motor kullanıcısıyı cf moto piyasada daha yeni motor 5.000 km den sonra iflas ediyor her türlü sorunu açıyor fakat rs 200 ile blok açmadan 60.000 km yapan tanıdıklarım var aktifte tracer900 kullanıcısıyım yeni başlayacaksanız çinden değil hintten başlayın

8 senelik motor kullanıcısıyı CFMOTO piyasada daha yeni motor 5.000 kmden sonra iflas ediyor her türlü sorunu açıyor fakat RS 200 ile blok açmadan 60.000 km yapan tanıdıklarım var aktifte tracer900 kullanıcısıyım yeni başlayacaksanız Çin'den değil hintten başlayın

5000 km sonra iflas mı ediyor? Bu yazdığınıza kendiniz inandınız mı, anlamadım. Önemli olan motor değil, kullanıcıdır. RS200 alacağıma 250SR daha tercih edilir. Blok ömrü RS200 daha kaliteli, velakin aynı şartlarda kullanıldığı zaman ikisi de aynı performansı verir.

5000 km sonra iflas mı ediyor? Bu yazdığınıza kendiniz inandınız mı, anlamadım. Önemli olan motor değil, kullanıcıdır. RS200 alacağıma 250sr daha tercih edilir. Blok ömrü RS200 daha kaliteli, velakin aynı şartlarda kullanıldığı zaman ikisi de aynı performansı verir.

İstediğiniz kadar düzgün kullanın fabrika çıkışı lastiği ters takan bir firmadan bahsediyoruz 40 km ABS kabloları kopan bir üretici bunlar savunmayın bence bu kadar

Konu bayağı olmuş ben QJ motor srk 400rr aldım bir problem yaşamadım daha RS200 ile arasında 15k fark vardı sıfır 400rr aldım 180k.

Yeni konular

Geri
Yukarı