LEVRUSHA Picopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Tam SS Prime almayı düşünürken VXE R1 SE+ ile karşılaştım ve SS Prime'dan daha ucuza geldiğini fark ettim. SS Prime en ucuz fiyatı(1300) https://www.hepsiburada.com/steelseries-prime-fps-oyuncu-mouse-p-HBCV00000CGQXW?magaza=TeknosaR&url_src=and-product-detail VXE R1 SE+nın Trendyol plusa özel fiyatı(1200TL + ilk Plus 55 TL) ULUGAMES VXE R1 SE+ Serisi Wireless Mouse 18000 DPI PAW3395 SE - Fiyatı, Yorumları ULUGAMES VXE R1 SE+ Serisi Wireless Mouse 18000 DPI PAW3395 SE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Sizce hangisini almalıyım şu an VXE R1 daha cok ilgimi çekiyor bir kronik sorunu var mıdır?
Tam SS Prime almayı düşünürken VXE R1 SE+ ile karşılaştım ve SS Prime'dan daha ucuza geldiğini fark ettim. SS Prime en ucuz fiyatı(1300) https://www.hepsiburada.com/steelseries-prime-fps-oyuncu-mouse-p-HBCV00000CGQXW?magaza=TeknosaR&url_src=and-product-detail VXE R1 SE+nın Trendyol plusa özel fiyatı(1200TL + ilk Plus 55 TL) ULUGAMES VXE R1 SE+ Serisi Wireless Mouse 18000 DPI PAW3395 SE - Fiyatı, Yorumları ULUGAMES VXE R1 SE+ Serisi Wireless Mouse 18000 DPI PAW3395 SE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Sizce hangisini almalıyım şu an VXE R1 daha cok ilgimi çekiyor bir kronik sorunu var mıdır?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.966 Makaleler 1 Çözümler 135 Yer İstanbul 25 Ağustos 2025 #2 Tutuş (claw) şeklinize uygunsa, VXE R1 SE+ alıp geçebilirsiniz.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 Bütçe çıkarsa R1 daha mantıklı bir tercih olur. Fiyatları ne durumda bilmiyorum ama aralarında çok bir fark yoktu eskiden.
Bütçe çıkarsa R1 daha mantıklı bir tercih olur. Fiyatları ne durumda bilmiyorum ama aralarında çok bir fark yoktu eskiden.
LEVRUSHA Picopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 roxy1881 dedi: Tutuş (claw) şeklinize uygunsa, VXE R1 SE+ alıp geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kronik vs. sorunu yok degilmi hocam
roxy1881 dedi: Tutuş (claw) şeklinize uygunsa, VXE R1 SE+ alıp geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kronik vs. sorunu yok degilmi hocam
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.749 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Ağustos 2025 #5 İkisi de var ben de VXE daha iyi onu al.
LEVRUSHA Picopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 N1cht dedi: Bütçe çıkarsa R1 daha mantıklı bir tercih olur. Fiyatları ne durumda bilmiyorum ama aralarında çok bir fark yoktu eskiden. Genişletmek için tıkla... Aralarında yaklaşık 300TL'lik bir fark var fakat bütçem kısıtlı hocam çok fark olduğunu da sanmıyorum açıkçası Deiinzz dedi: İkisi de var ben de VXE daha iyi onu al. Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor hocam
N1cht dedi: Bütçe çıkarsa R1 daha mantıklı bir tercih olur. Fiyatları ne durumda bilmiyorum ama aralarında çok bir fark yoktu eskiden. Genişletmek için tıkla... Aralarında yaklaşık 300TL'lik bir fark var fakat bütçem kısıtlı hocam çok fark olduğunu da sanmıyorum açıkçası Deiinzz dedi: İkisi de var ben de VXE daha iyi onu al. Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor hocam
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #7 LEVRUSHA dedi: Aralarında yaklaşık 300TL'lik bir fark yok fakat bütçem kısıtlı hocam çok fark olduğunu da sanmıyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Sensör değişiyor, almışken bir tık daha iyisi olsun diyorsanız R1 daha mantıklı.
LEVRUSHA dedi: Aralarında yaklaşık 300TL'lik bir fark yok fakat bütçem kısıtlı hocam çok fark olduğunu da sanmıyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Sensör değişiyor, almışken bir tık daha iyisi olsun diyorsanız R1 daha mantıklı.
LEVRUSHA Picopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #8 N1cht dedi: Sensör değişiyor, almışken bir tık daha iyisi olsun diyorsanız R1 daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam aslında bu bütçeye bile biraz zor çıktım Aman aman bir fark yaşar mıyım ki
N1cht dedi: Sensör değişiyor, almışken bir tık daha iyisi olsun diyorsanız R1 daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam aslında bu bütçeye bile biraz zor çıktım Aman aman bir fark yaşar mıyım ki
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.749 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Ağustos 2025 #9 LEVRUSHA dedi: Dediğim gibi hocam aslında bu bütçeye bile biraz zor çıktım. Aman aman bir fark yaşar mıyım ki. Genişletmek için tıkla... Hissedeceğin bir fark yok asla. Ekstra olarak SE+ bataryası da daha iyi. Fiyat farkına değmez bana kalırsa.
LEVRUSHA dedi: Dediğim gibi hocam aslında bu bütçeye bile biraz zor çıktım. Aman aman bir fark yaşar mıyım ki. Genişletmek için tıkla... Hissedeceğin bir fark yok asla. Ekstra olarak SE+ bataryası da daha iyi. Fiyat farkına değmez bana kalırsa.
LEVRUSHA Picopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #10 Deiinzz dedi: Hissedeceğin bir fark yok asla. Ekstra olarak SE+ bataryası da daha iyi. Fiyat farkına değmez bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... O zaman SE+ okey duruyor
Deiinzz dedi: Hissedeceğin bir fark yok asla. Ekstra olarak SE+ bataryası da daha iyi. Fiyat farkına değmez bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... O zaman SE+ okey duruyor