corvuen Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 SSD veya HDD modeli Intenso SSD SATAIII : 480,1 GB SSD alalı 1-2 sene oldu bayağı yavaşlamıştı bu ara format attıktan sonra da aynıydı. Sağlığına baktım %0.nasıl bu kadar hızlı ölmüş olabilir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-11 140246.png 75,2 KB · Görüntüleme: 60
SSD alalı 1-2 sene oldu bayağı yavaşlamıştı bu ara format attıktan sonra da aynıydı. Sağlığına baktım %0.nasıl bu kadar hızlı ölmüş olabilir?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 11 Eylül 2024 #2 Markayı hiç duymadım kronik sorunlu olabilir.
umuwut Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #3 Marka kalitesiz bir şeye benziyor bende hiç duymadım ama fiyatları yine de pahalı anlam veremedim.
EkinBey Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 396 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #4 corvuen dedi: SSD alalı 1-2 sene oldu bayağı yavaşlamıştı bu ara format attıktan sonra da aynıydı. Sağlığına baktım %0.nasıl bu kadar hızlı ölmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... HD tune ile bakar mısın?
corvuen dedi: SSD alalı 1-2 sene oldu bayağı yavaşlamıştı bu ara format attıktan sonra da aynıydı. Sağlığına baktım %0.nasıl bu kadar hızlı ölmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... HD tune ile bakar mısın?
K kckdgkn Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #5 CMD açıp winsat formal yazın işlemler bittiğinde C:\Windows\Performace\WinSAT\DataStore yolu üzerinden Formal.Assessment (Recent).WinSAT.xml i bulun. Açın Burada sistem ile ilgili windowsun yaptığı 10 üzerinden genel bir değerlendirme var.
CMD açıp winsat formal yazın işlemler bittiğinde C:\Windows\Performace\WinSAT\DataStore yolu üzerinden Formal.Assessment (Recent).WinSAT.xml i bulun. Açın Burada sistem ile ilgili windowsun yaptığı 10 üzerinden genel bir değerlendirme var.
corvuen Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #6 https://app.hb.biz/qBufcOYkjcJ6 bundan almayı düşünüyorum iyi midir marka hakkında bilginiz var mı puanı değerlendirmesi iyi gibi duruyor.
https://app.hb.biz/qBufcOYkjcJ6 bundan almayı düşünüyorum iyi midir marka hakkında bilginiz var mı puanı değerlendirmesi iyi gibi duruyor.