SSD açılışta otomatik onarım hatası

Rebels.Oxs

Hectopat
Bilgisayarımı İtopya'dan aldım ve ayet güzel 1 hafta çalıştı sonra otomatik onarım hatası aldım. Format attım 1 hafta sonra gene aynısı oldu. Microsoft'un sitesinden gene ISO dosyasını indirdim ve Rufus ile flash belleğime attım format attım. Aygıt yöneticisinden bütün sürücüleri kurduktan sonra Windows Update girip oradaki indirmeleri de yaptıktan sonra yeniden başlattım hiçbir sıkıntı olmadı. Ama Steam ve Discord'u indirdikten sonra PC bir kasmaya başladı. Ben de yeniden başlattım açıldıgında ise tekrardan otomatik onarım hatası alıp duruyorum. Kafayı yiyeceğim İnternet'te SSD'lerde genelde bu hata gözlenmez diyor ama ben Windows'u SSD'ye oyunları da eski bir HDD'ye yüklüyorum. HDD yüzünden otomatik onarım hatası alabiliyor olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizde sorunun bu olduğunu bilemem ama başımdan geçen sorunu anlatayım. Otomatik onarım hatasını HDD'ye kurulu Windows 7 için alıyordum ben. HDD'de bad sector varmış. SSD'de bad sector genelde olmaz ama olma ihtimali düşükte olsa var diye biliyorum. SSD markanızı yazarsanız yardımcı olurlar. Kronik sorunlu bir SSD değildir umarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı