SSD Alırsam Ne Faydası Olur?

Cem Argun

Kilopat
Katılım
19 Eylül 2018
Mesajlar
444
Çözümler
2
Herkese selamlar. Yakın zaman yeni bir bilgisayar topladım. Açılış hızı 1 dakika bilemedin 2 dakika sürüyor. 7200 RPM 1 TB harddisk var acaba SSD aldığımda sadece açılış hızımı değişecek bana bundan başka bir katkısı olacak mı? Ya da şöyle mi yapsam kullandığım RAM 8 GB 3000 MHz tek modül boş ver SSD'yi 8 GB daha RAM mi al dersiniz hangisi daha mantıklı? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD nin hardiske yada sisteme bir faydası var mı. Sadece kendi hafızasındakilerimi iyi çalışıtırıyor.

SSD kendi üzerinde yüklü her şeyi eski tip sabit disklere göre daha hızlı çalıştırır. Verilere daha hızlı erişir, okur ve yazar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı