SSD almadan önce bilinmesi gerekenler nedir?

Hücre başına depolayabildiği veri miktarı, RAM miktarı ve kontrolcü. Bu 3'ü genel olarak hızdan daha önemli. O SSD'yi tavsiye etmem.
İyi mi değil mi sorusuna cevap vermişsiniz ne önerirsiniz ?
Daha dikkatli olucağım .

SanDisk çok hızlı ve aşırı memnun olduğum bir SSD'dir.
Lexar, hk ile başlayan bir de Lexar asla tavsiye etmiyorum 10 gün içerisinde bu üçünü aldım acayip kötüler normal HDD gibi.

Sandisk tavsiye etmeyen arkadaş kullanmadan yorum atmış sanırım.

Bahsettiğiniz SSD modelinin sorunlu olduğu söyleniyor. Ek olarak, bazı SSD'lere uygun fiyatlı diye aldanmayın. Kendi kullandığım, sorunlu olan Adata SU630-650 modellerinden de uzak durmanızı tavsiye ederim. Forumda detaylı araştırma yaptıktan sonra alın diski. Ucuz mal alacağım diye cebimizden daha çok para çıkıyor farkında olmuyoruz.

Tavsiye etmem demişim, bu cevap vermemek mi? Tavsiye 860 Evo, Mx500, WD Blue gibi modellerin fiyatını beklemek, bütçenize uyanı alın.
Yalnız yanlış anladınız dedim ki sadece iyi mi sorusuna cevap verdiniz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
SanDisk çok hızlı ve aşırı memnun olduğum bir SSD'dir.
Lexar, hk ile başlayan bir de Lexar asla tavsiye etmiyorum 10 gün içerisinde bu üçünü aldım acayip kötüler normal HDD gibi.

Sandisk tavsiye etmeyen arkadaş kullanmadan yorum atmış sanırım.
Yukarda rehber var.
Bahsettiğiniz SSD modelinin sorunlu olduğu söyleniyor. Ek olarak, bazı SSD'lere uygun fiyatlı diye aldanmayın. Kendi kullandığım, sorunlu olan Adata SU630-650 modellerinden de uzak durmanızı tavsiye ederim. Forumda detaylı araştırma yaptıktan sonra alın diski. Ucuz mal alacağım diye cebimizden daha çok para çıkıyor farkında olmuyoruz.

Yukarıda biri SSD modeli attı iyi mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı