SSD almadan önce bilinmesi gerekenler nedir?

250TL bütçem var, linkteki SSD'yi almayı düşünüyorum. Bu iyi midir ve okuma yazma iyi mi?
SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD SDSSDA-240G-G26 | Trendyol
Bütçe ekleme gibi bir durum söz konusu değil ve SSD'yi aldıktan sonra nasıl işletim sistemimi kurucağım?

İlk önce alınmadan önce marka ve modelin kronik sorunu olup olmadığını araştırın. Eğer kronik sorunu varsa almayın. İkinci olarak bütçeniz kısıtlı ise kendinizi düşük boyutlu SSD yerine size daha çok depolama ve performans sunacak bir disk bakın. Diskin yazma hızına, kullanıcı deneyimine dikkat edin. Disklerde sorunlar sık olarak yaşanabildiğinden garantisiz bir disk almayın. Önerim 6 ay garantili bir disk bakmanız. Diskinizi alır almaz disk sağlığını kontrol edin. Daha bilindik markalara yönelin.
Bütçenizi arttıma imkanınız varsa efsanelerden birini önereyim: samsung 360 evo ssd

İlk önce alınmadan önce marka ve modelin kronik sorunu olup olmadığını araştırın. Eğer kronik sorunu varsa almayın. İkinci olaral bütçeniz kısıtlı ise kendinizi düşük boyutlu SSD yerine size daha çok depolama ve performans sunacak bir disk bakın. Diskin yazma hızına, kullanıcı deneyimine dikkat edin. Disklerde sorunlar sık olarak yaşanabkldiğinden garantsz bir disk almayın. Önerim 6 ay garantili bir disk bakmanız. Diskinizi alır almaz disk sağlığını komtrol edin. Daha bilindik markalara yönelin.
Bütçenizi arttıma imkanınız varsaefsanelerden birini önereyim: samsung 360 evo ssd

Siz çok haklısınız ama eski bir kasaya çok fazla para harcayamam elimdeki imkanın en iyisini yapmak hakkım onu da arıyorum ben SSD HDD gibi parçalardan anlamıyorum.
Patriot 240GB SATA3 555MB/s 500MB/s PBU240GS25SSDR | Trendyol
Arkadaşlar başka öneriniz yoksa bunu alıcağım ?

Siz çok haklısınız ama eski bir kasaya çok fazla para harcayamam elimdeki imkanın en iyisini yapmak hakkım onu da arıyorum ben SSD HDD gibi parçalardan anlamıyorum.

Şöyle söyleyeyim eski bir kasa ise ve 2 GB veya üstü RAM'iniz mevcut ise eski kasa yeni bir bilgisayar performansı verebilir anakart işlemci aşırı eski ise oyunda ciddi bir performans artışı olmaz ama hızlanma olur:)

Şöyle söyleyeyim eski bir kasa ise ve 2 GB veya üstü RAM'iniz mevcut ise eski kasa yeni bir bilgisayar performansı verebilir anakart işlemci aşırı eski ise oyunda ciddi bir performans artışı olmaz ama hızlanma olur:)

8 GB RAM.
GTX 750 Ti
i5 670 var.
İşlemci eski sadece onu da değiştiremiyorum PSU'dan dolayı. Galiba daha öneri yok .

8 GB RAM.
GTX 750 Ti.
i5 670 var.
İşlemci eski sadece onu da değiştiremiyorum PSU'dan dolayı. Galiba daha öneri yok.

Bütçenizi arttıramadığınızdan mı arttırmıyorsunuz yoksa istemiyor musunuz? Arttırabilecekseniz güzel oyun oynarsınız arttıramazsanız söyleyin lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı