SSD/anakart uyumu nasıl anlaşılır?

Bütçe
çok olmasın yeter
merhaba asus n56vz ssd harddisk destekliyor mu anakarta ait bilgiler bunlar:
Anakart:
CPU Türü Mobile QuadCore Intel Core i7-3630QM, 3200 MHz (32 x 100)
Anakart Adı Asus N56VZ Series Notebook
Anakart Çipseti Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge

teknik bilgi fotoğrafını yükledim
Ekran Görüntüsü (26).png

Anakartınızın marka, modelini ve alacağınız SSD'yi paylaşabilirseniz, bakabiliriz uyumlu olup olmadığına.
merhaba asus n56vz ssd harddisk destekliyor mu anakarta ait bilgiler bunlar:
Anakart:
CPU Türü Mobile QuadCore Intel Core i7-3630QM, 3200 MHz (32 x 100)
Anakart Adı Asus N56VZ Series Notebook
Anakart Çipseti Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge
teknik bilgiler fotoğrafta yardımcı olursanız sevinirim

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    142,3 KB · Görüntüleme: 316
Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de yeni bir SSD alacağım fakat tam olarak nasıl uyumlu olduğunu çözemiyorum yardım eder misiniz? Anakart modelim AD12-B şeklinde yazıyor markası çıkmıyor CPU-Z'den baktım 000001 şeklinde yazıyordu.

MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Anakart'a sahibim
Mevcut takılı 1 adet Adata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA3 SSD Disk'im var. Ama yetersiz kalıyor.
Yeni ssd almak istiyorum. Adata SU630 ASU630SS-960GQ-R 960GB 520/450 MB/s SATA3 2.5" SSD Disk anakartımla uyumlu mu?
Başka bir Ssd öneriniz varmıdır? Issız bir çölde yanınıza Adata mı alırdınız yoksa james donkey mi?

Merhabalar bende Asus tuf gaming z490 plus Intel anakart var bu anakarta göre nasıl. SSD alabilirim acaba ? M2 uyumlu sanırım anakart sitesinden oyle görmüştüm. Nasıl marka model bi ssd almalıyım. Acil almam lazım çünkü 500 GB ilk HDD doldu oyun kuramıyorum.

M.2 SSD değil ise yani 2.5 (boyutu) bildiğimiz SSD ise SATA girişi SATA 3 ise ana kartınızda SATA 3 portu varsa bir problem yaşamazsınız. Ana kartınızın SATA kaç desteklediğine kendi sitesinden bakabilirsiniz ben de SSD aldım da benimki daha gelmedi sitede görünce ilgimi çekti. Hangi modeli aldın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı