Çözüldü SSD Aoemi'de gözüküyor fakat bilgisayarda gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ekjear

Hectopat
SSD kullanırken yanlış bir driveri sildiğim için PC kafayı yiyince ben de HDD'yi formatlayıp ona kurdum Windows'u ve sorun düzeldi fakat şimdi SSD'yi sıfırlayamıyorum. Bilgisayarımda gözükmüyor ve Windows 8.1 kurulumu yapmaya çalışınca da kurmuyor, hata veriyor.

resim_2021-08-24_170348.png

SSD'yi nasıl sıfırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit diskinizin harfi var, SSD'nin yok. Harfi olmayan sürücüye erişemezsiniz. Harf atayın öncelikle. Atarken hata alırsanız belirtin.

Windows kurarken hata alıyorum diyorsunuz ama ortada hata yok. Hataları tahmin edemiyoruz 👍
PC UEFI değilse kurulumda GPT diski görmüyor olabilir mi?

Bütün bölümlerine ayni hata yazısı çıkıyor ve asıl bölümü biçimlendir deyince "0x80070057" hatası çıkıyor. CMD'den sıfırlamaya çalışıyorum bu sefer takılıyor ve "Zaman aşımına uğradı" diyor.

16298148889438379884944474110809.jpg

Simdi de "Yeni bir bolum oluuşturamadık veya mevcut bolum bulamadık daha fazla bilgi için kurulum günlüğüne bak" diyor.
"Windows bu diske yüklenemez disk bir sure sonra bozulabilir" yazıyor ayrıntıları göstere bastığım zaman.

Bozuk olup olmadığını test yaparak da görebilir miyim, çünkü çok kullanmadım SSD'yi ve henüz 3-4 ay oldu alalı.

Create Partition primary kodunu girince öylece kalıyor, bir dakika sonra zaman asimina uğradı diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı