3mir_b Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Yeni bir SSD almıştım. Bilgisayarcıya götürüp taktırdım ama eve geldikten sonra baktım ki SSD bu bilgisayarda gözükmüyor. BIOS'dan bir ayar falan mı yapmak lazım?
Yeni bir SSD almıştım. Bilgisayarcıya götürüp taktırdım ama eve geldikten sonra baktım ki SSD bu bilgisayarda gözükmüyor. BIOS'dan bir ayar falan mı yapmak lazım?
fuurkqnn Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #2 Sol alttaki windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetimini açıp ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz ? Biçimlendirilmemiş olma ihtimali mevcut. Artı 0 Eksi
Sol alttaki windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetimini açıp ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz ? Biçimlendirilmemiş olma ihtimali mevcut.
KS KS 3mir_b Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 fuurkqnn dedi: Sol alttaki windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetimini açıp ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz ? Biçimlendirilmemiş olma ihtimali mevcut. Genişletmek için tıkla... Açar açmaz diski başlat diye bir sekme çıktı orada 2 şık var Dosya Ekleri 17479326440303329891675266420362.jpg 172,9 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
fuurkqnn dedi: Sol alttaki windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetimini açıp ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz ? Biçimlendirilmemiş olma ihtimali mevcut. Genişletmek için tıkla... Açar açmaz diski başlat diye bir sekme çıktı orada 2 şık var
fuurkqnn Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #4 Tamam dedikten sonra Disk 1 ( gri ) ye sağ tıklayıp biçimlendir veya yeni disk tarzında bir seçenekten kurabilirsiniz diskinizi. Artı 0 Eksi
Tamam dedikten sonra Disk 1 ( gri ) ye sağ tıklayıp biçimlendir veya yeni disk tarzında bir seçenekten kurabilirsiniz diskinizi.