S selins Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mart 2015 #1 İyi günler. Çizim programlarının (max, sketchup.) render aşamalarında SSD olmasına rağmen yavaş render alıyorum. Programları yüklerken SSD içine yükleme diye bir olay var mıdır? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2015
İyi günler. Çizim programlarının (max, sketchup.) render aşamalarında SSD olmasına rağmen yavaş render alıyorum. Programları yüklerken SSD içine yükleme diye bir olay var mıdır? Teşekkürler.
BuiX Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 179 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2015 #2 Benim bildiğim üzere SSD yükleme sürelerini azaltır. Render performansınıza etki etmez. İşlemciniz asıl etkendir.
Benim bildiğim üzere SSD yükleme sürelerini azaltır. Render performansınıza etki etmez. İşlemciniz asıl etkendir.
C chr0malighT Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #3 RAM Frekans hızı RAM büyüklüğü ve işlemci hızı ve çekirdekleri etki eder ama SSD sadece okuma/yazma hızıdır performansa azıcık etkisi yoktur.
RAM Frekans hızı RAM büyüklüğü ve işlemci hızı ve çekirdekleri etki eder ama SSD sadece okuma/yazma hızıdır performansa azıcık etkisi yoktur.