SSD CrystalDiskMark sonuçları nasıldır?

Selam iyi akşamlar, geçenlerde bilgisayarımın durduk yere donduğundan yakınmıştım ve bir arkadaş SSD'den dolayı olabileceğini söyledi. Dizi izlerken bile donuyor ve ses bağlantısı bile gidiyor normal bir donma gibi değil yani. Bunlar sonuçlar, düşük mü? Sonuçlar normal ise bu sorun neden olabilir, o kadar sinir ediyor ki. Macun olabilir mi?

SSD kronik sorunlu. Bende de bu SSD'nin aynısı var ve yazma hızım ortalama 60 civarı. Hızlar kötü.

SSD kronik sorunlu. Bende de bu SSD'nin aynısı var ve yazma hızım ortalama 60 civarı. Hızlar kötü.

Ben sadece arkadaş için bahsetmedim kendimde HyperX SSD vardı normslde Steam'de falan bir şey indirken bakıyordum ne yazıyorsa o kadar yazma okuma yapıyordu 400-500 MB, ama bu uygulama ile baktığımda 150-200 MB gibi şeyler gösterdi, gerçeği değil, normalde 400-500 MB performans veriyor zaten.

Bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz ama gittikçe yavaşlayacak. Bu kadar veri yazmaya hiçbir SSD dayanmaz. Bu SSD en geç 100 gün içerisinde kullanılamaz hale gelecek maalesef.
teşekkürler. Yeni SSD alacağım
Teşekkürler
Okumada sıkıntı yokta yazmanız biraz düşük gibi internette 450 MB yazma gösteriyor.
Teşekkürler
Crystal Disk İnfo yükleyip sağlığına bakın. Yazma hızı çok düşük. Zaten kronik sorunlu bir SSD.
Teşekkürler
Selam iyi akşamlar, geçenlerde bilgisayarımın durduk yere donduğundan yakınmıştım ve bir arkadaş SSD'den dolayı olabileceğini söyledi. Dizi izlerken bile donuyor ve ses bağlantısı bile gidiyor normal bir donma gibi değil yani. Bunlar sonuçlar, düşük mü? Sonuçlar normal ise bu sorun neden olabilir, o kadar sinir ediyor ki. Macun olabilir mi?
Yorumlar için herkese teşekkürler sanırım yeni SSD almam gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı