bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #11 lionstone19 dedi: V300 SSD'lerin bir süre kullanıldıktan sonra sorunlar çıkardığını duydum birkaç kere. Bunu buraya yazmamın sebebi, eğer sizde de aynı sorun olursa dik durmasından kaynaklanmadığını belirtmekti. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunlar günlük kullanımda değil performans işlerinde belli oluyor diye duymuştum. Yanlış mıyım? Hız 250'nin altına iner mi?
lionstone19 dedi: V300 SSD'lerin bir süre kullanıldıktan sonra sorunlar çıkardığını duydum birkaç kere. Bunu buraya yazmamın sebebi, eğer sizde de aynı sorun olursa dik durmasından kaynaklanmadığını belirtmekti. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorunlar günlük kullanımda değil performans işlerinde belli oluyor diye duymuştum. Yanlış mıyım? Hız 250'nin altına iner mi?
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #12 bepo-ms dedi: Hocam o sorunlar günlük kullanımda değil performans işlerinde belli oluyor diye duymuştum. Yanlış mıyım? Hız 250'nin altına iner mi? Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok o konuda. Sadece duyduğumu söyledim.
bepo-ms dedi: Hocam o sorunlar günlük kullanımda değil performans işlerinde belli oluyor diye duymuştum. Yanlış mıyım? Hız 250'nin altına iner mi? Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok o konuda. Sadece duyduğumu söyledim.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #13 Peki 1 haftadır kullanıyorum iade etmek istesem alırlar mı? Vatan bilgisayar'dan aldım.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #14 bepo-ms dedi: Peki 1 haftadır kullanıyorum iade etmek istesem alırlar mı? Vatan bilgisayar'dan aldım. Genişletmek için tıkla... İçine bir şey kurdunuz mu? Kurduysanız almayabilirler.
bepo-ms dedi: Peki 1 haftadır kullanıyorum iade etmek istesem alırlar mı? Vatan bilgisayar'dan aldım. Genişletmek için tıkla... İçine bir şey kurdunuz mu? Kurduysanız almayabilirler.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #15 lionstone19 dedi: İçine bir şey kurdunuz mu? Kurduysanız almayabilirler. Genişletmek için tıkla... Haliyle win10 ve birçok program.
lionstone19 dedi: İçine bir şey kurdunuz mu? Kurduysanız almayabilirler. Genişletmek için tıkla... Haliyle win10 ve birçok program.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 9 Ocak 2016 #16 Gidin iade alırlarsa hyperx savage alın. İade almazlarsa da sorun yok ssd ssd'dir takın tekrar yerine kullanmaya devam.
Gidin iade alırlarsa hyperx savage alın. İade almazlarsa da sorun yok ssd ssd'dir takın tekrar yerine kullanmaya devam.
Ferman_66 Kilopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #17 Başı ağrıyacak değil ya. Güle güle kullanın.