SSD Donma Sorunu

AhmetYasar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, sorunumu basitçe anlatmak istiyorum, şu an kullandığım SSD bilgisayarımı tabiri caizse kitliyor. Aldığım hafta bu sorunu çıkarmaya başladı bende 2 aylığına arkadaşıma verdim o süreç içinde WD Blue HDD'mi kullandım ve hiçbir sorun çıkarmadı, fakat arkadaşımda da benim SSD'im sorun çıkarmamış. Eve geri getirip taktığım zaman aynı sorunu çıkarmaya başladı, ekran donuyor ve bilgisayar hiçbir şekilde yanıt vermiyor, ne klavye tepki veriyor ne fare, ancak yeniden başlattığımda düzeliyor. Sorunun çözümünü bilen biri varsa yardım ederse mutlu olurum.

Bir kaç tane hata gösteriyor fakat hangisi olduğunu nasıl anlayacağım ?

Emin olmamak ile birlikte bir çok kez deneyimledim bu durumu ve SSD taktığım PC ler de Intel işlemciler eski nesil (2.nesil ve altı) olduğu zaman kitleme yapıyor.

Arkadaşıma vermiştim, 1 ay boyunca kullandı hiçbir sorun yaşamadı, acaba bendeki herhangi bir ayarın yanlış olmasından mı ?

Şöyle bir hatayla karşılaştım elle tutulur şekilde göstermek gerekirse, bu arada bilgisayar donduğu zaman yeniden başlatma gerekiyor ve başlattığımda SSD'yi görmüyor, BIOS' a girdiğimde SSD orada yok, fişi çekiyorum elektriği tamamen boşalttıktan sonra tekrardan açıyorum o zaman geliyor.

Şuan ise "unexpected store exception" diye bir hata aldım, üst üste 2 defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…