SSD düşük kopyalama hızı

ekin asilsoy

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Masaüstüne fotoğraf kopyalıyorum. Önceden bu işlem daha hızlıydı ama şimdi nedense çok yavaş ilerliyor. İşletim sistemi SSD'ye kurulu yani SSD üzerinde oluyor işlem. Bu kadar yavaş olmasının sebebi ne olabilir acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    25 KB · Görüntüleme: 109
Kronik sorunlu bir SSD ise normal veya DRAM'i yoksa. Onun dışında kopyalama işleminizi harci diskten dahili diske yapıyorsanız, harici disk USB 3.0 bağlantı portuna takın. Arkada boşta çalışan uygulamaları kapatın.

Başka yapılacak bir işlem maalesef yok.

Kronik sorunlu bir SSD ise normal veya DRAM'i yoksa. Onun dışında kopyalama işleminizi harci diskten dahili diske yapıyorsanız, harici disk USB 3.0 bağlantı portuna takın. Arkada boşta çalışan uygulamaları kapatın.

Başka yapılacak bir işlem maalesef yok.

Önceden böyle bir şey olmuyordu şimdi neden böyle bir şey oluyor anlamadım harici diskten yapmıyorum kopyalama işlemini OneDrive klasöründe ki fotoğrafları masaüstündeki klasöre kopyalıyorum. Kronik sorunlu olsa önceden böyle bir şey olmazdı değil mi?

Önceden böyle bir şey olmuyordu şimdi neden böyle bir şey oluyor anlamadım harici diskten yapmıyorum kopyalama işlemini OneDrive klasöründe ki fotoğrafları masaüstündeki klasöre kopyalıyorum. Kronik sorunlu olsa önceden böyle bir şey olmazdı değil mi?
One Drive derken internetten mi? Eğer öyle ise internet hızına bağlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı