T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 528 16 Temmuz 2021 #1 Forumda okuduğum kadarıyla AHCI ayarının açılması gerekiyormuş. Bu ayar SSD'nin daha stabil çalışmasını sağlıyormuş fakat ben anakartımın BIOS'unda bulamadım. Görsellerdeki ayarlar varsayılandır. Hangi ayarları yapmalıyım?
Forumda okuduğum kadarıyla AHCI ayarının açılması gerekiyormuş. Bu ayar SSD'nin daha stabil çalışmasını sağlıyormuş fakat ben anakartımın BIOS'unda bulamadım. Görsellerdeki ayarlar varsayılandır. Hangi ayarları yapmalıyım?
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #2 Eğer oluyorsa RAID Mode kısmındaki IDE'yi AHCI yapabilirsiniz.
E Erdoğann Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 78 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Anakart Asus Prime-B450M-K Ram 16,0 GB Ekran Kartı GeForce GT 1030 Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #3 (ikinci resimde ki) RAID Mode [IDE] seçeneğini değiştir AHCI yap
A Ahsapzen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 728 Çözümler 4 16 Temmuz 2021 #4 Sanırım anakartınızın AHCI desteği yok.
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 528 16 Temmuz 2021 #5 The Towande dedi: Eğer oluyorsa RAID Mode kısmındaki IDE'yi AHCI yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erdoğann dedi: (ikinci resimde ki) RAID Mode [IDE] seçeneğini değiştir AHCI yap Genişletmek için tıkla... Zaten görselde de gözüktüğü üzere sadece IDE seçeneği mevcut.
The Towande dedi: Eğer oluyorsa RAID Mode kısmındaki IDE'yi AHCI yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Erdoğann dedi: (ikinci resimde ki) RAID Mode [IDE] seçeneğini değiştir AHCI yap Genişletmek için tıkla... Zaten görselde de gözüktüğü üzere sadece IDE seçeneği mevcut.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #6 tanakasuna dedi: Zaten görselde de gözüktüğü üzere sadece IDE seçeneği mevcut. Genişletmek için tıkla... O zaman anakartınız desteklemiyor büyük ihtimalle.
tanakasuna dedi: Zaten görselde de gözüktüğü üzere sadece IDE seçeneği mevcut. Genişletmek için tıkla... O zaman anakartınız desteklemiyor büyük ihtimalle.