SSD indirme hızını etkiler mi?

Hayır, okuma ve yazma hızı gibi şeyleri etkiler indirme hızını etkilemez
Ayrıca bu sorunun çözümü için Steam ayarlarından indirme bölgeni İzmir - İstanbul ikisinden biri olarak değiştirebilirsin, gene devam ediyorsa yunanistana alabilirsin ben zamanında buna benzer bir şeyi öyle çözmüştüm

Senin durumunun SSD ile alakası yok gibi görünüyor ama SSD hızı ekstrem durumlarda indirme hızını etkiler mesela 10 gbit internetin var ancak SSD yazma hızı 400 MB/s gibi.

Hayır SSD sadece açılış hizi yazma hızını yararlar o Steam'e bağlı biraz zaman geçsin düzelir inip çıkar.
hocam 2 3 gündür bu sorunla karşı karşıyayaım 10 15 dk da indireceği oyunu 1 saatte indiriyor ve bu sadece steamde oluyor.

Hayır, okuma ve yazma hızı gibi şeyleri etkiler indirme hızını etkilemez
Ayrıca bu sorunun çözümü için Steam ayarlarından indirme bölgeni İzmir - İstanbul ikisinden biri olarak değiştirebilirsin, gene devam ediyorsa yunanistana alabilirsin ben zamanında buna benzer bir şeyi öyle çözmüştüm
hocam her yeri denedim fakat bi çözüm yok :D

Senin durumunun SSD ile alakası yok gibi görünüyor ama SSD hızı ekstrem durumlarda indirme hızını etkiler mesela 10 gbit internetin var ancak SSD yazma hızı 400 MB/s gibi.
1000/100 alıyorum internet. okuma yazma hızı da 3500e 2500

Steam'in bazen serverleri dolu olabiliyor.
bunun için bişey yapabilir miyiz ? ama arkadaşımın pc snde denedik benim evde onda böyle bi sorun gerçekleşmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı