Çözüldü SSD klonlama sonrası sistem siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Klonlama sorunsuz bitti fakat sonrasında eski ssdmi temiz olsun diye biçimlendir yaptım. Daha sonra yeniden başlattığım zaman PC tamamen açıldıktan sonra siyah ekran karşıma çıktı, ekran yanıp sönüyor o şekilde kalıyor. BIOS reset, başlatma onarma vs her şeyi denedim olmuyor rica ediyorum yardımcı olun.

Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20250410_230352.jpg
    20250410_230352.jpg
    180,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 20250410_230349.jpg
    20250410_230349.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 17
Çözüm
Windows kullaniyorsunuz galiba, emin olmak icin soruyorum. Oyle ise Windows kurulum USB'si hazirlayip o USB ile boot atin. Daha sonra kurulumdaki onarma araclarini kullanarak onarmayi bir deneyin.
Windows kullaniyorsunuz galiba, emin olmak icin soruyorum. Oyle ise Windows kurulum USB'si hazirlayip o USB ile boot atin. Daha sonra kurulumdaki onarma araclarini kullanarak onarmayi bir deneyin.

Çözüm

Evet W11, kusura bakmayın yeterince detay vermeden acele ile yazdım deneyeceğim en yakın zamanda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı