SSD klonlama sonrası Windows açılmıyor

Ghost0628

Kilopat
Herkese merhaba, Yeni bir SSD aldım. SSD'ye Windows klonlama işlemi yaptım. Sonra BIOS'tan önyükleme olarak SSD'yi seçtim. Hızlı bi şekilde Windows açılma ekranına geliyor, hoşgeldiniz yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor. Mouse imleci, oynattığım zaman görünüyor ama hiçbir komut almıyor.

Sizce sorun nedir? Klonlama işlemini mi yanlış yapmış olabilirim yoksa SSD'de mi bir problem olabilir?
Edit: SSD'nin performans testi resmi.

IMG-20190320-WA0005.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç onarmayı denediniz mi?
Bilgisayarın açma düğmesine bastıktan sonra art arda F8 tuşlarına basarak gireceğiniz menüden ulaşabilirsiniz. İnternette rehberler var. Deneyin, işe yarayacaktır.

Herkese merhaba, Yeni bir SSD aldım. SSD'ye Windows klonlama işlemi yaptım. Sonra BIOS'tan önyükleme olarak SSD'yi seçtim. Hızlı bi şekilde Windows açılma ekranına geliyor, hoşgeldiniz yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor. Mouse imleci, oynattığım zaman görünüyor ama hiçbir komut almıyor.

Sizce sorun nedir? Klonlama işlemini mi yanlış yapmış olabilirim yoksa SSD'de mi bir problem olabilir?
Edit: SSD'nin performans testi resmi.

Eki Görüntüle 378802
Sorun SSD sağlığı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hangi klonlama programını kullandınız? Eğer klonlama sonrasında bir sıkıntı olmadıysa lütfen başlangıç onarmayi deneyiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı