SSD neden bu kadar dolu?

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Merhabalar. Windows'u içine kurduğum SSD, anormal şekilde dolu gözüküyor. İçine hafızasını dolduracağım bir şey de kurmadım. Razer, MSI Afterburner, bir de L. A NOİRE var. Neden böyle gözüküyor olabilir?
SSD: Apacer Panther 240 GB

SSD'yi yeni almadıysanız içinde veriler olabilir. O verileri biçimlendirerek silebilirsiniz.

Bende de 480GB M.2 SSD var dün temizledim. Masaüstünden tam 40GB gereksiz dosya çıktı. Hepsini HDD yedekledim sonra sildim. Bence gereksiz dosyalarını temizle masaüstü belgelerim vb.

İndirilenler klasörü veya Windows Update dosyaları yer kaplıyor olabilir.. Diske sağ tıklayıp diski temizleye tıklayın, daha sonra sistem dosyalarını temizleye tıklayın, daha sonra silinecek dosyalar bölümündeki her şeye tik atın ve tamama tıklayın, böylece Windows Update dosyaları ve teslim iyileştirme gibi gereksiz alan kaplayan şeyler silinmiş olur.

SSD'yi yeni almadıysanız içinde veriler olabilir. O verileri biçimlendirerek silebilirsiniz.
Tamam hocam. Bu biçimlendirmeye bir bakayım.
Yok hocam onlar değil.
İndirenler kısımdakini diyorum.
İndirirken genellikle C: üzerinde yüklüyor.
Bir bakayım hocam onlara. Gereksizler varsa sileyim.
Bende de 480GB M.2 SSD var dün temizledim. Masaüstünden tam 40GB gereksiz dosya çıktı. Hepsini HDD yedekledim sonra sildim. Bence gereksiz dosyalarını temizle masaüstü belgelerim vb.
Tamamdır hocam. Teşekkür ederim. Dönüş yapacağım tek tek.
Yok hocam onlar değil.
İndirenler kısımdakini diyorum.
İndirirken genellikle C: üzerinde yüklüyor.
Dediğiniz gibi hocam. İndirilenler kısmını temizledim ve 144 GB boş alana sahip oldum. Teşekkürler. @Xevanior ve @Nor0 sizlere de teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…