SSD Olmasına Rağmen Bilgisayarın Geç Açılması

• Konuyu başlatan 50050
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.029
bilgisayar başına geçeyim sana bir ekran görüntüsü atayım o kısıma da bak.

Eğer daha önce yapmadıysan;
Eki Görüntüle 360852
işaretlediğim kısıma tıkla.
Eki Görüntüle 360854
işaretlediğim kısıma tıkla ve alttaki işaretler pasif ise aktif et. Değişiklikleri kaydet ve kapatıp yeniden aç.
Benim sorunum tamamen farklıymış, çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bu tür şeyleri ben de çok yaptım, ancak sıkıntı sistemin SSD'den boot etmemesiymiş, BIOS'a girip onu fark ettim şimdi. Yeni konu açtım, isterseniz bakabilirsiniz.

Öncelikle yeni konuyu bulamadım. Bu yüzden burada yazdım.
  • ASUS M5A97LE R2.0
  • AMD FX X6 6350 3.9GHz
  • Kingston A400 240GB SSD
Sisteme sahibim. Windows 10 UEFI ve SSD'ye kurulu durumda. Ağırlık yapan hiçbir uygulama yok. Ama sistemin açılış süresi 40-50 saniye arası.

BIOS'tan birkaç ayar yapmaya çalıştım, AHCI modu devreye aldım, sonuç gelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 360238

Sistem SSD'ye kurulu yazmışsın. 2 Sistem mi yüklü anlamadım. SSD'den boot etmiyorsa açılan sistem hangisi, SSD dışında disk var mı içinde? Fark ettiğin kısmı foto atar mısın? Boot sırası kafanı karıştırmasın sakın? 2. Veya 3. Boot sırasında olması SSD'den boot etmediğini göstermez.

Öncelikle yeni konuyu bulamadım. Bu yüzden burada yazdım.

Sistem SSD'ye kurulu yazmışsın. 2 Sistem mi yüklü anlamadım. SSD'den boot etmiyorsa açılan sistem hangisi, SSD dışında disk var mı içinde? Fark ettiğin kısmı foto atar mısın? Boot sırası kafanı karıştırmasın sakın? 2. Veya 3. Boot sırasında olması SSD'den boot etmediğini göstermez.
SSD "Reboot and Select proper Boot device" Hatası - Technopat Sosyal

Şöyle bırakayım linki.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı