SSD sağlık durumu % 0

Makaleler
6
Yer
Konak / İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektronik teknisyeni
Arkadaşlar merhaba. CrystalDiskInfo'ya göre durum böyle. Technopat'ta araştırdım. CrystalDiskInfo yanlış bilgi verebiliyormuş. Benim merakım, neye göre kötü diyor?

Diskin kendi yazılımı yok, zira dandik Guancun diye bir marka. Hatta daha önce var olan sitesini bile kapatmış. Https://www.guancun.net. Bunun sözde garantisi var 3 yıl. Diskte bariz yazma problemleri başladı. Gecikmeler, takılmalar.

Ekran görüntüsü 2022-07-16 133713.png

Başka disk alın ve verilerinizi ona geçirin.

Benim merakım, neye göre kötü diyor?
Diskte bariz yazma problemleri başladı. Gecikmeler, takılmalar.
Cevabını kendin vermişsin zaten dostum. Sanırım yazma ve çalışma saatini doldurmuş. Sık sık elektrik kesintisi veya ani kapanmalar olması da buna sebep olmuş olabilir. Tamamen göçüp gitmeden yeni SSD bakmaya başlamalısın.

Arkadaşlar merhaba. CrystalDiskInfo'ya göre durum böyle. Technopat'ta araştırdım. CrystalDiskInfo yanlış bilgi verebiliyormuş. Benim merakım, neye göre kötü diyor?

Diskin kendi yazılımı yok, zira dandik guancun diye bir marka. Hatta daha önce var olan sitesini bile kapatmış. Https://www.guancun.net. Bunun sözde garantisi var 3 yıl. Diskte bariz yazma problemleri başladı. Gecikmeler, takılmalar.

Eki Görüntüle 1452854
İşe yarar mı bilmiyorum SSD'yi tamamen de götürebilir.
Tavsiyem yeni disk alman ve bunu harici disk kutusu alıp taşınabilir bir SSD olarak kullanman.

Rica etsem okuma yazma testini ve bad sector testini de yapıp paylaşır mısın? 16TB veri yazmışsın ve sağlık %99 çok normal gelmedi o marka disk için. Diğer testlere göre değerlendirme yapalım. Disk ölü değil. Abartılacak bir şey yok fakat detaylı bakalım.

Rica etsem okuma yazma testini ve bad sector testini de yapıp paylaşır mısın? 16TB veri yazmışsın ve sağlık %99 çok normal gelmedi o marka disk için. Diğer testlere göre değerlendirme yapalım. Disk ölü değil. Abartılacak bir şey yok fakat detaylı bakalım.
Derhal hocam.

Ekran görüntüsü 2022-07-16 140427.png
Ekran görüntüsü 2022-07-16 140504.png

Bu programda yazma testi yapılamıyor. Disk bölüntülü olduğu için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı