Aytekin Aktaş Picopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Benim eski bir laptopum var. İçindeki SSD de gereksiz bir sürü dosya var bende bu nedenle o SSD'nin içindeki işletim sistemi ile beraber her şeyi silmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Benim eski bir laptopum var. İçindeki SSD de gereksiz bir sürü dosya var bende bu nedenle o SSD'nin içindeki işletim sistemi ile beraber her şeyi silmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm alicsndemir 21 Haziran 2023 Uzun süreler kullandıysanız LLF atmanız daha iyi olacaktır. SSD de işlemler aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Formata başlamadan başka bir flash belleğe format USB'si olarak ayarlayın.
Uzun süreler kullandıysanız LLF atmanız daha iyi olacaktır. SSD de işlemler aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Formata başlamadan başka bir flash belleğe format USB'si olarak ayarlayın.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Başka bir bilgisayara ihtiyacımız var. Var mı? Artı 0 Eksi
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 21 Haziran 2023 #3 Uzun süreler kullandıysanız LLF atmanız daha iyi olacaktır. SSD de işlemler aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Formata başlamadan başka bir flash belleğe format USB'si olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Uzun süreler kullandıysanız LLF atmanız daha iyi olacaktır. SSD de işlemler aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Formata başlamadan başka bir flash belleğe format USB'si olarak ayarlayın.
KS KS Aytekin Aktaş Picopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 alicsndemir dedi: Uzun süreler kullandıysanız LLF atmanız daha iyi olacaktır. SSD de işlemler aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Formata başlamadan başka bir flash belleğe format USB'si olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Uzun süreler kullandıysanız LLF atmanız daha iyi olacaktır. SSD de işlemler aynıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Formata başlamadan başka bir flash belleğe format USB'si olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler