SSD sisteme HDD eklemesi sonrası performans kaybı

Yusufsendogan

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
SSD kullanıyordum. 500 GB HDD ekleme yaptım geçtiğimiz günlerde. Yeni birkaç oyun kurdum HDD'ye. LoL en başından beri SSD içinde, yıllardır. Şimşek gibi. HDD ekleme sonrası oyuna girdiğimde sanki 150 ping var gibi. Yarım saniyelik 1 saniyelik gecikmeler oluyor SS atarken, çarı hareket ettirirken. Disk kaynaklı bir sorun mu bu? SSD üstünde çalışmıyor mudur şimdi bu niye böyle oldu?
HDD'yi çıkarıp deneyesim geldi de sök tak meşekkatli.

SSD kullanıyordum. 500 GB HDD ekleme yaptım geçtiğimiz günlerde. Yeni birkaç oyun kurdum HDD'ye. LoL en başından beri SSD içinde, yıllardır. Şimşek gibi. HDD ekleme sonrası oyuna girdiğimde sanki 150 ping var gibi. Yarım saniyelik 1 saniyelik gecikmeler oluyor SS atarken, çarı hareket ettirirken. Disk kaynaklı bir sorun mu bu? SSD üstünde çalışmıyor mudur şimdi bu niye böyle oldu?
HDD'yi çıkarıp deneyesim geldi de sök tak meşekkatli.

Taktığınız HDD'nin sağlığı nedir?

Taktığınız HDD'nin sağlığı nedir?
kardeşim almış bunu. foto çekip atmış bilgisayarcının kullandıgı programdan. %100 mükemmel yazıyordu. Onun ismi dilimin ucunda herkes kullanıyor. HD Sentinel mi neydi o. Testi onla yapmış.10 yıllık HDD ve hiç eskimemiş.
Sanarsam bilgisayarcının kullandığı program torpilli not veriyor.

Kardeşim almış bunu. Fotoğraf çekip atmış bilgisayarcının kullandıgı programdan. %100 mükemmel yazıyordu. Onun ismi dilimin ucunda herkes kullanıyor. HardDiskSentinel mi neydi o. Testi onunla yapmış. 10 yıllık HDD ve hiç eskimemiş.
Sanarsam bilgisayarcının kullandığı program torpilli not veriyor.

Hocam HD Tune ile bad sector testi yaptırıp atarsanız sevinirim. Çünkü LLF ile kandırılmış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı