SSD soğutucu nereye takılır?

NadirFatal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, heveslenip SSD soğutucu aldım. Dark Flash DM4 markası. https://www.hepsiburada.com/darkflash-dm4-argb-m2-ssd-sogutucu-p-HBCV00005D92I6?magaza=demirtekno52& burada mevcut. Sistemimdeki anakart MSI Pro A620m-e. Bu anakarta bir adet sıvı soğutucu bağlı. Bu 5vpin dediği şeyi nereye bağlayacağım? Burada kablosu mevcut.

Ekran görüntüsü 2025-04-19 172217.png

Ssdnizi çıkarın SSD soğutucunun vidalarını çıkarın ardından SSD soğutucunun içine paketten çıkmış olması gereken termal pedleri yerleştirin. Sonra SSD'yi de termal pederle birlikte soğutucunun içine koyun ve soğutucuyu kapatın. Soğutucuyu M.2 yuvasına takıp vidalayın.

3 pin kablosunu sıvı soğutmanın fanlarının ARGB kablolarına ekleyebilirsiniz.
hocam nereye bağlamam lazım orası nerede tam olarak

Ssdnizi çıkarın SSD soğutucunun vidalarını çıkarın ardından SSD soğutucunun içine paketten çıkmış olması gereken termal pedleri yerleştirin. Sonra SSD'yi de termal pederle birlikte soğutucunun içine koyun ve soğutucuyu kapatın. Soğutucuyu M.2 yuvasına takıp vidalayın.
hocam bunları yaptım ama bu pinleri nereye takacağımı çözemedim

Yok soğutucunun fanından çıkıp anakarta bağlanan bir kablo bulun

Birden fazla olabilir RGB'ler için bir de fanlar için olan varsa 2 tane bulmakta çalışın.

Bu sıvı soğutucunun galiba bunu girişine ssd soğtucuyu taksam devamına sıvı soğtucuyu birleştirsem çalışır mı

Dosya Ekleri

• 9e17b8fe-18b9-4e88-b64b-e32ae59893e3.jpeg
    9e17b8fe-18b9-4e88-b64b-e32ae59893e3.jpeg
    221 KB · Görüntüleme: 8

Yeni konular

Geri
Yukarı